Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Η Χρυσή Αυγή είναι ελεύθερη, δεν είναι ουρά κανενός! “ΜΟΥ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑΝ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΚΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ. ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΩ ΣΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ: 200 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ” ΒΙΝΤΕΟ

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου στην ομιλία του για τον εκλογικό νόμο στην Βουλή ξεκαθάρισε πως η Χρυσή Αυγή δεν συμμετέχει στα "ανατολίτικα παζάρια" της κυβέρνησης και δεν γίνεται ουρά κανενός.
Αρχικά, επισήμανε πως μια μέρα μετά την κατάθεση του νόμου στην Βουλή, στις 6 Ιουλίου, τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Μαρούσι δέχθηκαν επίθεση από "γνωστούς - αγνώστους" όπου αναγράφηκε το σύνθημα "ένα μεγάλο λάκκο για τον Μιχαλολιάκο".



Κανένα κόμμα όμως δεν καταδίκασε αυτή την απειλή θανάτου προς τον Αρχηγό της τρίτης πολιτικής δύναμης, καθώς φαίνεται πως για κάποιους η βία κατά της Χρυσής Αυγής είναι ευλογημένη!
Αναφερόμενος στους χειρισμούς της κυβέρνησης με το ζήτημα των αναταραχών στην Τουρκία αναρωτήθηκε πώς γίνεται ένα ευνομούμενο κράτος της Ευρώπης να παραδώσει στην γείτονα χώρα πολίτες που απειλούνται με ποινή θανάτου.
Απάντησε στην εκστρατεία λάσπης που εκτοξεύτηκε κατά της Χρυσής Αυγής, τονίζοντας ότι δεν ήρθε σε επαφή με κανένα κόμμα για τον εκλογικό νόμο, ούτε κανένα αλισβερίσι υπήρξε όπως κάποιοι συκοφάντες διέδιδαν.
Σημείωσε πως η Χρυσή Αυγή κατέθεσε τροπολογία για μείωση του αριθμού των βουλευτών στους 200 και για την ψήφο των Ελλήνων Ομογενών, κάτι που προβλέπεται στο Σύνταγμα (άρθρο 51, παρ. 4) από την αναθεώρηση του 2001.
Προειδοποίησε πως οποιαδήποτε μείωση του πλαφόν του 3% θα ήταν εθνικό έγκλημα, καθώς θα άνοιγε την "κερκόπορτα" της Βουλής στους πράκτορες της Άγκυρας.
Κλείνοντας, τόνισε για ακόμη μια φορά πως οι Έλληνες Εθνικιστές δεν γίνονται όμηροι κανενός. Η Χρυσή Αυγή είναι ελεύθερη, ο άνεμος του Εθνικισμού πνέει σε ολόκληρη την Ευρώπη!

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.