ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΦΟΡΕΣΑΝ ΤΟΝ «ΚΕΦΤΕ» ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ! ΕΒΡΑΙΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΝ ΖΟΥΣΕ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!!! (ΦΩΤΟ)

Πόσο τυχαίο μπορεί να θεωρηθεί ότι όλοι σχεδόν οι Έλληνες πολιτικοί που έχουν περάσει ως Κυβερνήτες από τη χώρα, έχουν προσκυνήσει ευλαβικά τους Εβραίους;
Καθόλου τυχαίο, είναι η απάντηση, δεδομένου ότι ο σιωνισμός αποτελεί εδώ και πολλά χρόνια το πρώτο σκαλί το οποίο πρέπει να ανέβει κάποιος για να κερδίσει την εξουσία. Βέβαια, όλα αυτά τα πολιτικά καθάρματα που γλείφουν
τους Εβραίους(οι οποίοι μόνον χαζοί δεν είναι αφού κάνουν τη δουλίτσα τους), με αντάλλαγμα την εξουσία, δε θα έχουν καλό τέλος, αφού ο ελληνικός λαός γνωρίζει πλέον το παιχνίδι που παίζεται πάνω στις πλάτες του.

Ποιον να πρωτοθυμηθούμε και ποιον να αφήσουμε;

-Από τον Ανδρέα Παπανδρέου μέχρι τον σημερινό πρωθυπουργό όλοι τους, είχαν εκφράσει τα σέβη τους και είχαν μυστικές επαφές με τους εβραίους σιωνιστές που κάνουν κουμάντο στον πλανήτη. Ο Ανδρέας Παπανδρέου, όπως είχε ακουστεί τότε, είχε επαφές με διάφορους από το σιωνιστικό κύκλο, οι οποίοι του είχαν προτείνει ότι, αν βγάλει το θρήσκευμα από τις ταυτότητες θα την έβγαζε «καθαρή» στο Ειδικό Δικαστήριο. Αργότερα, οι Εβραίοι όπως ανέφεραν δημοσιεύματα, ευχαριστούσαν τον Κώστα Σημίτη ή Αααρών Αβουρί (λέγεται ότι η είναι η Εβραϊκή ονομασία του) για την κατάργηση του θρησκεύματος από τις ταυτότητες με αποτέλεσμα να πάει «σκαστό» τον Μακαριστό Χριστόδουλο.

Για τον Γιωργάκη Παπανδρέου, δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Ο μικρός Jeffrey γεννήθηκε στην Αμερική και κατάγεται από πατέρα Ελληνο-Πολωνό, τον Ανδρέα Παπανδρέου-Mineiko (με εβραϊκή καταγωγή) και μάνα την Margaret Chant κάτοικο Αμερικής με παππού τον Douglas Chant στέλεχος των Ιεχωβάδων στις ΗΠΑ με Εβραία σύζυγο. Από το σόι του πατέρα του έχει την γιαγιά Σοφία Μινέικο, παππού τον Γιώργο Παπανδρέου με  προπάππου τον Ζίγκμουντ Μινέικο.

Μπορεί να τον μάθαμε Γιωργάκη και να κυβέρνησε σαν Γιωργάκης, αλλά οι εβραϊκές καταβολές του, ήταν αυτές που υπερίσχυσαν. Οι κ.κ. Σαμαράς και Τσίπρας, εμφανίστηκαν να προσκυνούν στο μουσείο του Ολοκαυτώματος φορώντας μάλιστα το κιπά, ενώ ο… θέλω να γίνω πρωθυπουργός Κυριάκος Μητοστάκης, πέρασε μόλις προχθές τις εξετάσεις. Παρουσιάστηκε και αυτός σαν καλό παιδί από το Μουσείο Ολοκαυτώματος στο Ισραήλ. Μετά τη συμμετοχή του στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, σειρά είχε το… κιπά! Θυμηθείτε ότι μιλάμε για τον επόμενο πρωθυπουργό της Ελλάδας.

Γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε… το φόρεσε λοιπόν το ισραηλινό… σκουφάκι και επισφράγισε και αυτός, μετά τον Αλέξη Τσίπρα, την υποταγή του στα σιωνιστικά συμφέροντα και τα… αφεντικά τους.

Κάρολος Παπούλιας, Προκόπης Παυλόπουλος, πρόεδροι της Δημοκρατίας και οι δύο, έχουν υποκλιθεί και αυτοί με την σειρά τους στους σιωνιστές. Τέλος ο Κυβερνήτης της… Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, είναι ο άνθρωπος που δεν έχει αφήσει εκδήλωση για εκδήλωση των Εβραίων που να μην έχει παρευρεθεί. Το ότι κέρδισε το Δήμο της συμπρωτεύουσας μόνο ξαφνικό δεν ήταν, όπως πολλοί νόμιζαν τότε…

Όλοι τους «πατριώτες».


Αλέξης Τσίπρας

Κάρολος Παπούλιας

Greek President Prokopis Pavlopoulos lays a wreath at the Hall of Remembrance at the Yad Vashem Holocaust memorial, in Jerusalem. Wednesday, March 30, 2016. (AP Photo/Dan Balilty)
Προκόπης Παυλόπουλος


Γιώργος Παπανδρέου


Αντώνης Σαμαράς

Γιάννης Μπουτάρης

Συμπέρασμα; Όλοι οι δήθεν «δημοκράτες» πολιτικοί της δύσμοιρης πατρίδας μας, είναι εβραιόδουλοι!

Πηγή: Εφημερίδα «ΜΑΚΕΛΕΙΟ»

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.