Η απόλυτη φρίκη στο Μπατακλάν: Θύματα βιασμένα, με τα μάτια βγαλμένα και τους όρχεις στο στόμα!

Τον πιο φρικιαστικό κρίκο στην αλυσίδα των αποτρόπαιων πράξεών τους που αδυνατεί να συλλάβει υγιής νους, φαίνεται πως πρόσθεσαν οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους, τη νύχτα τρόμου της 13ης Νοεμβρίου στο Μπατακλάν.
Σύμφωνα με νέα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας από έκθεση κοινοβουλευτικής επιτροπής της Γαλλίας, τα θύματα των μακελάρηδων που βρήκαν φρικτό θάνατο στις επιθέσεις την αιματοβαμμένη εκείνη «μαύρη Παρασκευή» για την παγκόσμια ειρήνη, έζησαν την απόλυτη κτηνωδία στα χέρια των τρομοκρατών-δολοφόνων του Ισλαμικού Κράτους.

Οι τζιχαντιστές όχι μόνο διψούσαν για αίμα, αλλά δεν «ικανοποιηθήκαν» με το να αφαιρέσουν απλά αθώες ψυχές. Σφάγιασαν με πρωτοφανή σκαιότητα, ξεκοιλιάζοντας τα θύματά τους, ενώ σε πολλά από αυτά έβγαλαν τα μάτια και τεμάχισαν τα γεννητικά τους όργανα!



«Τους έκοψαν τους όρχεις για να τους βάλουν στο στόμα των θυμάτων», 
αναφέρεται χαρακτηριστικά στην έκθεση της επιτροπής της Γαλλικής Εθνοσυνέλευσης, η οποία έχει επιφορτιστεί με την έρευνα για τις τρομοκρατικές επιθέσεις που σκόρπισαν τον τρόμο και το θάνατο τον Νοέμβριο του 2015 στη Γαλλία.
Βάσει αυτής που συντάχθηκε από μαρτυρίες επιζησάντων στο θέατρο Μπατακλάν, πολλά επίσης από τα ανθρώπινα μέλη που είχαν ακρωτηριάσει οι τζιχαντιστές, βρέθηκαν στον δεύτερο όροφο του θεάτρου.

«Μερικά από τα πτώματα που βρέθηκαν στο Μπατακλάν ήταν τόσο ακρωτηριασμένα που ήταν δύσκολο να αντιστοιχίσουμε τα διαμελισμένα μέλη», ανέφερε ο ερευνητής Christian Saint, επιβεβαιώνοντας: «Είναι αλήθεια. Ένα από τα θύματα είχε τους όρχεις στο στόμα του».
Από την πλευρά της, αστυνομική πηγή ανέφερε πως σε πολλά από τα θύματα δεν έγινε αναγνώριση από συγγενείς, καθώς «ήταν ξεκοιλιασμένα ή αποκεφαλισμένα», ενώ υπήρξαν ενδείξεις για σεξουαλική κακοποίηση σε γυναίκες και ακρωτηριασμό των γεννητικών τους οργάνων.
«Αντικρίζοντας αυτές τις εικόνες, οι αστυνομικοί δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυα και τους λυγμούς τους. Πολλοί έκαναν και εμετό», εκμυστηρεύτηκε…








Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.