ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥΡΚΟΨΥΧΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

Φορείς της τουρκικής μειονότητας κατήγγειλαν την απόπειρα πραξικοπήματος
Φορείς της τουρκικής μειονότητας κατήγγειλαν την απόπειρα πραξικοπήματος. Με πρώτη την Συμβουλευτική Επιτροπή Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης, μειονοτικοί φορείς με ανακοινώσεις που δημοσίευσαν κατήγγειλαν την απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία.
Οι ανακοινώσεις έχουν ως εξής :



ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ

¨Καταγγέλλω έντονα την παράνομη προσπάθεια εξέγερσης που συνέβη απόψε στην Τουρκική Δημοκρατία και στρέφεται κατά της δημοκρατίας και της βούλησης του τουρκικού λαού. Είναι απόλυτη η πίστη μας πως η ενέργεια αυτή που αποσκοπεί στο να βλάψει την σταθερότητα στην μητέρα πατρίδα μας Τουρκία, πριν φτάσει στον σκοπό της θα έχει την δέουσα αντιμετώπιση από τον τουρκικό λαό. Όπως πάντα έτσι και σήμερα, οι Δυτικοθρακιώτες ομογενείς βρίσκονται δίπλα στον τουρκικό λαό, στο κράτος και στο έθνος της Τουρκίας¨.

ΚΟΜΜΑ DEB

Το βράδυ της 15/7/2016 ένα δίκτυο προδοτών εντός των Τ.Ε.Δ. αδιαφορώντας για την εθνική βούληση της Τουρκικής Δημοκρατίας, επιχείρησαν βλάπτοντας την δημοκρατία να κάνουν ένα πραξικόπημα και να κατεδαφίσουν το συνταγματικό κράτος δικαίου.


Καταγγέλλουμε έντονα αυτό το προδοτικό δίκτυο που πραγματοποίησε αυτήν την εξέγερση. Μεταφέρουμε τα περαστικά μας προς το Άγιο Τουρκικό Έθνος και ευχόμαστε σταθερότητα και υπομονή.

Επίσης ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες και έλεος από τον Αλλάχ για τους στρατιώτες, αστυνομικούς, πολίτες και όλους τους μάρτυρες της δημοκρατίας, οι οποίοι έπεσαν κατά την κατάπνιξη αυτής της εξέγερσης και υπερασπίστηκαν ολόψυχα την πατρίδα τους και την δημοκρατία.

Η τουρκική μειονότητα δυτικής Θράκης το Σάββατο στο αεροδρόμιο Αλεξανδρούπολης εξέφρασε την επιθυμία της οι προδότες που διέφυγαν στην Ελλάδα και ζήτησαν πολιτικό άσυλο να εκδοθούν πίσω και κατήγγειλε αυτήν την εξέγερση στην μητέρα μας πατρίδα. Ως μειονότητα η προσδοκία μας είναι η επιστροφή των προδοτών στην Τουρκική Δημοκρατία¨.

ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΡΚΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ

¨Δηλώνουμε πως από οπουδήποτε και αν προέρχεται το πραξικόπημα και εναντίον οποιουδήποτε και αν γίνεται, εμείς είμαστε ενάντια σε κάθε είδος πραξικοπήματος.

Τέλος καταγγέλλοντας έντονα την απόπειρα πραξικοπήματος στην μητέρα πατρίδα, συγχαίρουμε τον τουρκικό λαό για την στάση που επέδειξε και ευχόμαστε έλεος από τον Αλλάχ για τους μάρτυρες και ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες. Περαστικά στο Τουρκικό έθνος¨.

ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΞΑΝΘΗΣ

¨Καταγγέλλουμε έντονα τους προδότες που αδιαφορώντας για την εθνική βούληση, έκαναν απόπειρα πραξικοπήματος κατά της δημοκρατίας και του συνταγματικού κράτους δικαίου. Συγχαίρουμε το Άγιο Τουρκικό έθνος που ως αποτέλεσμα της ενότητας και της ομοψυχίας του κέρδισε την νίκη και ευχόμαστε όλοι οι πεσόντες στρατιώτες, αστυνομικοί και πολίτες μάρτυρες αυτού του ιερού αγώνα να έχουν το έλεος του Αλλάχ, Τα περαστικά μας στο τουρκικό λαό, Ο Δημιουργός μου να μην δώσει άλλη βλάβη στην μητέρα πατρίδα¨.
ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

¨Καταγγέλλουμε έντονα την πραγματοποιηθεισα απόπειρα πραξικοπήματος κατά της δημοκρατικά εκλεγμένης κυβέρνησης της μητέρας πατρίδας μας Τουρκικής Δημοκρατίας. Η τουρκική φυλή είναι επαρκώς θαρραλέα και λογική ώστε να χρησιμοποιεί το μυαλό της. Απόλυτος είναι ο σεβασμός μας στην δημοκρατία και την λαϊκή βούληση.  Συγχαίρουμε το Άγιο Τουρκικό έθνος που στάθηκε όρθιο ενάντια σε αυτή την απόπειρα πραξικοπήματος και ευχόμαστε οι μάρτυρες να έχουν το έλεος του Αλλάχ¨.

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΜΕΝΤΡΕΣΕΔΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ
¨ Καταγγέλλουμε έντονα και αναθεματίζουμε την απόπειρα πραξικοπήματος που έγινε στις 15/7/2016, ενάντια στην βούληση του Μεγάλου Τουρκικού Έθνους και της δημοκρατικής και ειρηνικής ζωής του.

Η εξέγερση που είχε ιδιαίτερα στόχο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Τ. C. κύριο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και τους φορείς της τουρκικής κυβέρνησης,  εξουδετερώθηκε μέσα από την ενότητα και την ομοψυχία του αγίου Τουρκικού έθνους. Ευχόμαστε έλεος από τον Αλλάχ για τους μάρτυρες της δημοκρατίας που έχασαν την ζωή τους κατά την απόπειρα του πραξικοπήματος και ταχεία ανάρρωση τους τραυματίες, ενώ ικετεύουμε να μην υποστεί ξανά τέτοιες ένοπλες δράσεις η τουρκική δημοκρατία. Μακάρι ο Μεγαλοδύναμος αιώνια να μην επιτρέψει βλάβη στο κράτος της Τουρκικής Δημοκρατίας¨

http://gundemgazetesi.com/haber/detay/1946

18/7/2016

Σχ : Ωραίο αυτό το αστείο με την ανακοίνωση της τουρκοσυμβουλευτικής  !

Δημοσιεύεται κάτι στις 18/7 σε χρόνο ενεστώτα για κάτι που συνέβη στις …15/7 !

Προφανώς θέλει να δείξει ο Μέτε πως δήθεν αντέδρασε ακόμη από την στιγμή που ¨παιζόταν¨ η εξέλιξη του πραξικοπήματος…

Μόνο που τον διαψεύδει η χρονολογία που δημοσιεύτηκε η ανακοίνωση του….


πηγη

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.