Τρίτη, 19 Ιουλίου 2016

EKTAKTO: Oι Τούρκοι έχασαν επαφή με 14 πολεμικά πλοία - Oι στασιαστές έχουν και δικό τους "Πολεμικό Ναυτικό"! (φωτό, vid)

ΜΕΤΑ ΤΑ 42 ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΤΩΡΑ ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΣΤΟΛΟΣ
Μετά τα 42 ελικόπτερα που "αγνοούνται", τώρα και δεκατέσσερα πλοία του τουρκικού Ναυτικού "απουσιάζουν" από τους Ναυστάθμους, ενώ εγνοείται η τύχη του υποναυάρχου Βεϊσέλ Κόσελε, που δεν έχει δώσει σημεία ζωής από την Παρασκευή το απόγευμα, λίγο πριν ξεσπάσει το πραξικόπημα.


Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει ξεκαθαριστεί εάν ο ναύαρχος συμμετείχε στο πραξικόπημα ή εάν κρατείται κάπου παρά τη θέλησή του, μετά τις αναφορές του τουρκικού Τύπου ότι εθάθη να επιβιβάζεται σε ένα από τα «χαμένα» πολεμικά πλοία όταν του είπαν ότι πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια.

Σύμφωνα με τους Times, τα πλοία υπηρετούσαν στους Στόλους Αιγαίου και Μαύρης Θάλασσας

Δεν αναφέρουν τι πλοία ήταν, αλλά αποκλείεται να ήταν μείζονες μονάδες και να αγνοούνται και βέβαια αποκλείεται να έρθουν προς ελληνικά λιμάνια αφού από το Σάββατο μέχρι σήμερα θα είχαν έρθει

Η τουρκική κυβέρνηση αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο πάνω στο θέμα, αλλά κυβερνητική πηγή δήλωσε σε εφημερίδα: «Εκτιμάμε ότι υπάρχουν ακόμα κάποιοι θύλακες που  ίσως προσπαθήσουν να καταλάβουν ελικόπτερα ή να εμπλακούν σε νέες βίαιες πράξεις εναντίον πολιτών ή κυβερνητικών κτιρίων στην Τουρκία».

Πολλοί θύλακες...

pronews

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...