FUCK MYKONOS! «Η ΜΥΚΟΝΟΣ ΓΕΜΙΣΕ ΜΕ ΒΙΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ»!!.. OXI… KAI «ΤΟΣΟ ΑΘΩΟΣ» ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΞΕΣΠΑΘΩΝΕΙ! ΓΕΜΙΣΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΑΠΟ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΑ ΙΤΑΛΑΚΙΑ, ΙΣΠΑΝΑΚΙΑ , ΛΙΒΑΝΕΖΑΚΙΑ, ΤΟΥΡΚΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΕΚΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΑΪΚΕΣ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

Έχουμε εκατοντάδες νησιά, αλλά όλοι μιλάνε για την Μύκονο, λες και είναι ο επίγειος παράδεισος. Έλεος πια!
Είναι ένα πανάκριβο νησί, που φυσάει συνέχεια, γεμάτο από αμφιβόλου ποιότητας επισκέπτες, βίζιτες με εξτένσιονς, τεκνά που πουλάνε τον εαυτό τους για sex και ναρκωτικά. Αν αυτό σας ενδιαφέρει, τότε να πάτε!

Δεν έζησα τη Μύκονο στη δεκαετία του ’60 και του ’70, τότε που ήταν στις δόξες της, και στενοχωριέμαι που δεν πρόλαβα να δω εκεί την Grace kelly, τη Μελίνα Μερκούρη, την πριγκίπισσα Σοράγια, την Jackie Kennedy, τον Piero και τόσους άλλους, γράφει ο Νίκος Μουρατίδης στο nikosonline.gr. Να σας πω επίσης ότι γενικά δεν είμαι νοσταλγός του παρελθόντος, γιατί μου αρέσει το παρόν και πάντα βρίσκω θετικά στοιχεία στο σήμερα. Μερικές φορές μάλιστα το παρελθόν μου μοιάζει πολύ φολκλόρ και μπανάλ. Αλλά αυτό το «έγκλημα» που έχει γίνει στην Μύκονο, είναι πέρα από κάθε λογική.

Πως ένα νησί, γεμάτο με συγγραφείς, πρίγκιπες, μεγιστάνες, ζάπλουτους, διάσημους [πραγματικά διάσημους] καλλιτέχνες που όλοι τους κυκλοφορούσαν ανέμελοι και ξυπόλητοι, έχει καταντήσει έτσι; Γιατί αυτό το νησί έχει γεμίσει νεόπλουτους, επιδειξιομανείς, γκόμενες με δωδεκάποντα, συνοικιακά αγόρια που πουλάνε το κορμί τους για ένα 50αρικο, ή για λίγη κοκαΐνη; Πως αυτό το νησί έχει γεμίσει μπράβους, τηλε-μαϊντανούς, ποδοσφαιριστές και δευτεροκλασάτες τραγουδίστριες;

Μου έχουν πει ότι η ζωή σ’ αυτό το νησί ήταν πολύ ωραία και πάντα γνώριζες ενδιαφέροντες ανθρώπους. Την διασκέδαση, το γέλιο, και την ανεμελιά του δεν την έβρισκες πουθενά στον κόσμο. Ήταν το νησί των μποέμ καλλιτεχνών και των μποέμ πλουσίων.

Με ενοχλεί λοιπόν πολύ, που κάποιοι τα κατέστρεψαν όλα αυτά.
Με ενοχλεί που μπράβοι σακατεύουν στο ξύλο νέα παιδιά… [θυμάστε το παιδί από την Αυστραλία, 21 χρόνων, που πέθανε από ξύλο μπράβων].
Με ενοχλεί που πάνε διάφορες τελειωμένες για 5 μέρες και κουβαλάνε 11 ζευγάρια τακούνια και 30 μαγιό.
Με ενοχλεί που ακούω κάτι νεαρά παιδιά, με ένα κατοστάρικο στην τσέπη να πηγαίνουν στην Μύκονο, λέγοντας, «πάμε ρε, θα βρούμε εκεί λεφτά» (θα κάνουν βίζιτες).
Με ενοχλεί πολύ η απίστευτη ακρίβεια του νησιού.
Με ενοχλεί που έχει γεμίσει «τσόκαρα» και «μπάζα».
Με ενοχλούν όλα αυτά τα θύματα του Life–style που έχουν και άποψη και βγάζουν και γλώσσα.
Με ενοχλεί που υπάρχουν τηλεοπτικά συνεργία και φωτογράφοι σε κάθε καλντερίμι, μην τυχόν και πετύχουν τους τηλεοπτικούς μαϊντανούς
Με ενοχλεί όλη αυτή η χυδαία κατασπαταλήση των χρημάτων σε σαμπάνιες στα πόδια διάφορων λαϊκών αηδών.
Με ενοχλεί όλο αυτό το τσούρμο με τις τρελές, τις ξανθιές γκόμενες με τα εξτένσιονς, τα ψεύτικα νύχια και τις γόβες στιλέτο.
Με ενοχλεί που για να απολαύσεις το μπάνιο σου πρέπει να προπληρώσεις και να κάνεις ρεζερβέ ξαπλώστρα!!!
Και μετά μου λένε για την Μύκονο! Μη σώσω και πάω ποτέ μου. Fuck Mykonos!
Περιστατικά άγριου ξυλοδαρμού τουριστών από μπράβους στη Μύκονο αποκαλύπτονται καθημερινά, δίνοντας μια εικόνα τριτοκοσμική για το νησί. Στην φωτογραφία ο 30χρονος Αυστραλός Νταν Χέκεντορφ, που χρειάστηκε να κάνει σειρά χειρουργικών επεμβάσεων για να μη χάσει το μάτι του ύστερα από επίθεση μπράβων
Και φέτος το νησί πάτωσε. Και όταν λέω πάτωσε δεν εννοώ γέμισε από κόσμο. Γέμισε από πεινασμένα Ιταλάκια, Ισπανάκια , Λιβανεζάκια, Τουρκάκια αλλά και τεκνά από τις λαϊκές συνοικίες του Πειραιά που αναζητούσαν ερωτική συντροφιά, drugs και γούστα ομαδικής φύσεως…. Τεκνά που ξεφτιλίζονται για 50 ευρώ για μια πίπα στις τουαλέτες.
Η κάθε μουρλοκακομοίρα στην Μύκονο πάει…. Τι το κρατάς κούκλα μου, μη σου πέσει;

Το φρύδι δείτε…

makeleio

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.