12χρονος ο βομβιστής στην τουρκία! Αλήθεια, υπάρχουν καμικάζι ανάμεσα στα ασυνόδευτα “προσφυγόπουλα” στην Ελλάδα;

Ως γνωστόν, ο Ερνογάν δήλωσε πως ο καμικάζι - βομβιστής, που επιτέθηκε το Σάββατο, σε γαμήλια γιορτή στην πόλη Γκαζιάντεπ της νοτιοανατολικής Τουρκίας με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 51 άνθρωποι, ήταν ένα παιδί ηλικίας 12 έως 14 ετών!
Και δεν ήταν το μόνο! Είναι ευρέως γνωστό, ότι μικρά παιδιά και έφηβοι έχουν ήδη «χρησιμοποιηθεί» τα τελευταία χρόνια ως βομβιστές αυτοκτονίας σε πολλές χώρες (κατά κύριο λόγο στη Νιγηρία), ενώ στρατολογούνται αβέρτα από τους ισλαμιστές του Ισλαμικού Κράτους.

Από πέρυσι, το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ανέφερε ότι οι τζιχαντιστές στρατολογούν ολοένα και περισσότερο μικρά παιδιά για να πραγματοποιούν επιθέσεις αυτοκτονίας.
Σύμφωνα με τα στοιχεία, από τις αρχές του 2015 τουλάχιστον 18 παιδιά χρησιμοποιήθηκαν ως καμικάζι και σε μάχες μεταξύ του ΙΚ και των κουρδικών δυνάμεων στη βορειοανατολική Συρία. Επίσης, ο ΟΗΕ κατήγγειλε τον Φεβρουάριο του 2015 τη στρατολόγηση από «ένοπλες ομάδες» και ιδίως από το ΙΚ «μεγάλου αριθμού παιδιών» στο Ιράκ.
Κι εδώ, το ερώτημα που προκύπτει αβίαστα είναι το εξής: άραγε, υπάρχουν «καμικάζι» ανάμεσα στα ασυνόδευτα «προσφυγόπουλα» στην Ελλάδα; Το’ χει ψάξει καμιά υπηρεσία ή περιμένουν το πρώτο μακελειό για να το κάνουν;
Εθνικισμός

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.