“Δώρο” από την Γερμανία: Μετεγκατάσταση 3 χιλιάδων λαθρομεταναστών από το Βερολίνο στην Κρήτη!

Αν κάποιοι αναρωτήθηκαν προς τι το άγχος του Τσίπρα για το λαθρομεταναστευτικό εν μέσω των διακοπών του και γιατί πήγε ο Μουζάλας στην Κρήτη, η αλήθεια δεν άργησε να αποκαλυφθεί.
 Οι "φιλέλληνες" γερμανοί, κάνοντας χρήση του κανονισμού του Δουβλίνο 3 ετοιμάζονται να στείλουν στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Κρήτη 3.000 λαθρομετανάστες.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ekriti.gr στο πλαίσιο του κανονισμού, κάθε κράτος της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχει το δικαίωμα να στείλει σε άλλη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όσους πρόσφυγες κρίνει ως υπεράριθμους στο έδαφός του. Έτσι το Βερολίνο θα στείλει στην Ελλάδα όσους κρίθηκαν υπεράριθμοι. Οι λαθρομετανάστες αναμένεται να έρθουν αεροπορικώς, αρχικά στο Ηράκλειο και τα Χανιά, τον προσεχή Δεκέμβριο.
Την απόφαση αυτή της Γερμανίας υιοθέτησε χωρίς καμία αντίρρηση η ελληνική κυβέρνηση και ξεκίνησε η εφαρμογή του σχεδίου με επικεφαλής τον υπουργό λαθρομετανάστευσης, Μουζάλα, ο οποίος προήδρευσε της περιβόητης σύσκεψης στο Ηράκλειο και προανήγγειλε τη μεταφορά χιλιάδων λαθρομεταναστών στην Κρήτη.
Στο μεταξύ, σύμφωνα με τα υπάρχοντα στοιχεία, το πραγματικό κόστος που έχει επιβαρυνθεί η χώρα μας από την έναρξη εισβολής των λαθρομεταναστών ξεπερνά τα δύο δισεκατομμύρια ευρώ! Όπως έγινε γνωστό η Ευρωπαϊκή Ένωση διέθεσε μέχρι τώρα για τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα 330 εκατομμύρια ευρώ, όχι όμως στην κυβέρνηση, αλλά σε Μ.Κ.Ο., εκ των οποίων τα περισσότερα σε Μ.Κ.Ο. του εξωτερικού.
Έτσι φέρεται το αφεντικό Μέρκελ στους μνημονιακούς υποτακτικούς της Σύριζα - Ανέλ και δυστυχώς το... βαρύ μάρμαρο για ακόμη μια φορά θα κληθεί να το πληρώσει ο Ελληνικός Λαός.

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.