ΕΚΤΑΚΤΟ: Κήρυξαν τον πόλεμο στην Ελληνορθόδοξη Εκκλησία οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Χαλιφάτου! – «Σπάστε τον Σταυρό» το μήνυμα των τρελλών του Αλλάχ


Ειδικό αφιέρωμα στον Χριστιανισμό φιλοξενεί το περιοδικό των τζιχαντιστών, «Dabiq», στο τελευταίο του τεύχος. Το περιοδικό που απευθύνεται στους τζιχαντιστές που κρύβονται εντός των ευρωπαϊκών πόλεων καλεί τους «μαχητές του Ισλαμικού Χαλιφάτου» να «σπάσουν τον Σταυρό».




Φαίνεται πως η ηγεσία του Ισλαμικού Χαλιφάτου είτε διέταξε ως πρώτη την επίθεση με τον αποκεφαλισμό του ιερέα στη Γαλλία, είτε αντλεί έμπνευση από την αυτόνομη ενέργεια πιστών της οργανώσεως και έτσι καλεί σε νέες παρόμοιες επιθέσεις.

Εντός του ζοφερού αυτού αφιερώματος περιλαμβάνεται ένα κείμενο υπό τον τίτλο «Γιατί σας μισούμε», το οποίο και σας παραθέτουμε για να δείτε ιδίοις όμμασι αυτό που είναι πραγματικά το μίσος. Να το δουν και οι φιλελεύθεροι – μαρξιστές δυνάστες της Ευρώπης που κατηγορούν τους Εθνικιστές για «ρητορική μίσους».

1. Σας μισούμε, πρώτα και περισσότερο απ' όλα γιατί είστε άπιστοι. Αρνείστε τη μοναδικότητα του Αλάχη – είτε συνειδητοποιείτε, είτε όχι.
2. Σας μισούμε γιατί οι κοσμικές, φιλελεύθερες κοινωνίες σας αφήνουν ελεύθερα όσα ο Αλάχ έχει απαγορεύσει, ενώ απαγορεύσουν πολλά από εκείνα που επιτρέπει, κάτι που δεν σας ενδιαφέρει γιατί έχετε διαχωρίσει κράτος και θρησκεία.
3. Στην περίπτωση των περιθωριακών άθεων, εσάς σας μισούμε και σας πολεμάμε γιατί δεν πιστεύετε στην ύπαρξη του Δημιουργού και Κυρίου σας.
4. Σας μισούμε για τα εγκλήματά σας κατά του Ισλάμ και σας κηρύσσουμε τον πόλεμο για να σας τιμωρήσουμε για τις παραβάσεις σας ενάντια στη θρησκεία μας.
5. Σας μισούμε για τα εγκλήματά σας κατά των Μουσουλμάνων. Για τα drones και τα μαχητικά σας, που βομβαρδίζουν, σκοτώνουν και ακρωτηριάζουν τους ανθρώπους μας σε όλο τον κόσμο, και οι αχυράνθρωποί σας στη γη των μουσουλμάνων, τους καταπιέζουν, τους βασανίζουν και κηρύσσουν τον πόλεμο εναντίον μας.
6. Σας μισούμε γιατί εισβάλλετε στις χώρες μας και σας πολεμάμε για να διώξουμε από αυτές.
Από το κήρυγμα μίσους των ισλαμιστών κανιβάλων δεν γλιτώνει και η Ελληνορθόδοξη Εκκλησία, οπότε μάλλον η εισβολή αναρχικών στην Μητρόπολη Θεσσαλονίκης ήταν απλώς μια... προθέρμανση.

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.