Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2016

Να ποιο ειναι το ενεργό στρατόπεδο ποθ θα γεμίσει με λαθρομετανάστες-"πρόσφυγες"... (ΦΩΤΟ)

Πίσω ακριβώς από το Κέντρο Εκπαίδευσης Βαρέων Όπλων Πεζικού (ΚΕΔΟΠ)Θήβας, είναι έτοιμος ο χώρος που θα φιλοξενήσει πρόσφυγες.
Όπως μπορείτε να δείτε από τις αποκλειστικές φωτογραφίες, έχουν τοποθετηθεί κοντέινερ που μπορούν να στεγάσουν πάνω από 1000 μετανάστες.

Καταλαβαίνουμε όλοι τι σημαίνει αυτό.
1000 άτομα δεν είναι ένας μικρός αριθμός και η κυβέρνηση, παρά τις έντονες διαμαρτυρίες των κατοίκων για να μην φτιαχτεί ο εν λόγω χώρος, έβαλε για άλλη μια φορά το καλό και την άνεση των ξένων πάνω από τους Έλληνες.

Επίσης, μιλάμε για ένα ενεργό στρατόπεδο, και όχι εγκαταλελειμμένη εγκατάσταση. 

Ποιος νοήμων νους σκέφτηκε να δημιουργήσει καταυλισμό προσφύγων σε απόσταση αναπνοής από στρατόπεδο εν ενεργεία, από τη στιγμή που είναι άγνωστη προσέλευση και η ταυτότητα τους και μπορεί, όπως έχει αποδειχθεί, να υπάρχουν και επικίνδυνοι ανάμεσα τους, όπως τζιχαντιστές;.

Επιπλέον, ο συγκεκριμένος χώρος υποδοχής πίσω από το ΚΕΔΟΠ, έρχεται να προστεθεί στη μακριά λίστα με τους ήδη υπάρχοντες χώρους (που πλέουν αποτελούν "αγκάθι" για τις περιοχές) αλλά, δείχνει και το σχέδιο της κυβέρνησης να εντάξει τους πρόσφυγες μέσα στην ελληνική κοινωνία.
voicenews

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...