ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ: Ο Σύριζα αποφυλάκισε τους αριστερούς τρομοκράτες - Παιδί της κυβέρνησης ο Σακκάς! ΒΙΝΤΕΟ

Με σειρά αδιαμφισβήτητων ντοκουμέντων ο Ηλίας Κασιδιάρης αποκάλυψε την ταύτιση της κυβέρνησης Σύριζα με την αριστερή τρομοκρατία.
Φωτογραφίες με τον πρόεδρο της βουλής Βούτση, τον υπουργό Δρίτσα και τον γενικό γραμματέα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να απαιτούν την αποφυλάκιση του τρομοκράτη Σακκά, κατατέθηκαν στα πρακτικά της βουλής.

Ο πασόκος Τόσκας έπαθε παροξυσμό από τις αποκαλύψεις και αντί επιχειρημάτων απάντησε με σωρεία γελοιοτήτων, του τύπου: "Η Χρυσή Αυγή είναι εχθρός της δημοκρατίας".
Στη συνέχεια ο βουλευτής μας αναφέρθηκε στις άνανδρες δολοφονίες των συναγωνιστών μας Γιώργου Φουντούλη και Μάνου Καπελώνη, αλλά και άλλων Ελλήνων πολιτών που έπεσαν θύματα της αριστερής τρομοκρατίας των συνοδοιπόρων της κυβέρνησης.
Η απόλυτη συγκάλυψη των δολοφόνων είναι συνενοχή: η Χρυσή Αυγή δεσμεύεται πώς όσο πόλεμο και αν δεχθεί από το ανθελληνικό καθεστώς, θα έρθει η μέρα που οι ένοχοι θα λογοδοτήσουν



Συνελήφθησαν οι Σακκάς και Σεϊσίδης στην Σπάρτη: Μια επιτυχία της ΕΛ.ΑΣ. που φέρνει σε δύσκολη θέση ΝΔ και Σύριζα

 Συνελήφθησαν οι Σακκάς και Σεϊσίδης στην Σπάρτη: Μια επιτυχία της ΕΛ.ΑΣ. που φέρνει σε δύσκολη θέση ΝΔ και Σύριζα
Στην Σπάρτη, η Ελληνική Αστυνομία πραγματοποίησε την σύλληψη δύο καταζητούμενων που έψαχνε πολύ καιρό. Ο ένας ήταν ο Κώστας Σακκάς που των «Πυρήνων της Φωτιάς» και ο άλλος ο Μάριος Σεϊσίδης ο οποίος καταζητείται από το 2006 για τους «Ληστές με τα μαυρά».
Οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες όσον αφορά τις συνθήκες της σύλληψής τους ή το αν είχε προετοιμαστεί επιχείρηση ή αν η σύλληψη ήταν αποτέλεσμα τύχης. Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για μία επιτυχία της ΕΛ.ΑΣ. και οφείλονται τα συγχαρητήρια στους αστυνομικούς που διακινδύνευσαν την ζωή τους σε μία καταδίωξη που κατέληξε σε ανταλλαγή πυροβολισμών, προκειμένου να συλλάβουν δύο επικίνδυνα άτομα.
Από την είδηση της συλλήψεως, όμως, αναδύεται η «μπόχα» του σύγχρονου μεταπολιτευτικού κατεστημένου και αναμένουμε με ειλικρινή ανυπομονησία τα σχετικά δελτία τύπου της ΝΔ και του Σύριζα για την είδηση αυτή.

Τα αναμένουμε διότι ο μεν Σύριζα είχε πραγματοποιήσει έρανο για τον Σακκά, ενώ όσον αφορά την Νέα Δημοκρατία είχε αφεθεί ελεύθερος από την τότε κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου, η οποία ήταν εξόχως αποτελεσματική στην αποφυλάκιση τρομοκρατών, και έκτοτε αγνοείτο.

Τι έχουν άραγε να πούν όλοι αυτοί;

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.