Μουζάλας προς Κρητικούς: Δεν είστε εκλεκτή φυλή για να μην δέχεστε λαθρομετανάστες - Μόνο η Εκάλη που ζει η φίλη μου η Λιάνα είναι!

Πρόκληση προς τους Κρητικούς, αλλά και όλους τους υπόλοιπους Έλληνες απεύθυνε ο Μουζάλας, σχετικά με την μεταφορά 2.000 (για... αρχή) λαθρομεταναστών στην Κρήτη.
Σε συνέντευξή του λοιπόν σε ενημερωτική ιστοσελίδα της Κρήτης, ο Μουζάλας προκάλεσε αίσθηση λέγοντας πως η Κρήτη δεν είναι η εκλεκτή φυλή να μην δέχεται λαθρομετανάστες. «Με τι μούτρα δήμαρχοι του νησιού θα πουν σε συναδέλφους του από την υπόλοιπη Ελλάδα ότι εμείς δεν δεχόμαστε;»

Βεβαίως, αυτό που δεν έχει απαντήσει ακόμα ο Μουζάλας τόσο στους πολίτες (με τους δημάρχους και τους "επίσημους" δεν ασχολούμαστε...) της Κρήτης όσο και στους πολίτες της υπόλοιπης Ελλάδας είναι γιατί ενώ υπάρχουν εκατοντάδες "Hot Spot", επίσημα και ανεπίσημα, σε ολόκληρη την Ελλάδα, δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑ σε περιοχές όπου ζει η πλουτοκρατία της χώρας, όπως η Εκάλη, δίπλα στην βίλα της κομμουνίστριας Λιάνας.
Όσον αφορά την μεταφορά χιλιάδων λαθρομεταναστών από τη Γερμανία στην Ελλάδα, χαρακτήρισε «αντιπατριωτικά σενάρια» τα όσα λέγονται. Συγκεκριμένα, είπε: «Δεν ξέρω πώς ακριβώς ξεκίνησαν αυτά τα σενάρια. Αλλά είναι ψευδέστατα και εκ του πονηρού Προσπαθούν να δημιουργήσουν πανικό και πρόβλημα στη σχέση μας με την Ευρώπη και με αυτή την έννοια τα χαρακτηρίζω και αντιπατριωτικά! Δεν υπάρχει ούτε ψήγμα αλήθειας».
Ξεκίνησαν από την Μέρκελ, λοιπόν, Μουζάλα. Αν τολμάς πες της «ΟΧΙ». Εκτός κι αν είναι από εκείνα τα συριζαίικα «ΟΧΙ» και αμέσως γίνονται «ΝΑΙ».

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.