ΣΑΡΩΤΙΚΟΣ Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ! «ΚΑΘΗΣΤΕ ΚΑΤΩ ΚΥΡΙΕ… ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΝΑ «ΠΝΙΓΟΝΤΑΙ»! ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Σφοδρή επίθεση της Χρυσής Αυγής σε όλο το πολιτικό σύστημα για το λαθρομεταναστευτικό – Στήριξη στις δυναμικές κινητοποιήσεις των Ελλήνων
Κασιδιάρης προς Σύριζα: «Ο Τσίπρας αφήνει το παιδί του φτωχού στο Ωραιόκαστρο να κολλήσει ηπατίτιδα και στέλνει τον μικρό Ερνέστο στις σχολές Χιλ που δεν έχει πακιστανούς – Όλα για την κονόμα, πάνω από 6 εκατ. ευρώ τσεπώνετε από κάθε χοτ-σποτ»



Ο βουλευτής Αττικής Ηλίας Κασιδιάρης εξέθεσε από βήματος της βουλής συλλήβδην το «συνταγματικό τόξο» για την πολιτική των ανοιχτών συνόρων και το χάος που επικρατεί στην Ελλάδα με την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση, για το οποίο φέρουν ακέραια ευθύνη.

Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής εξέφρασε την στήριξή του στους Έλληνες κατοίκους του Ωραιοκάστρου, της Αλεξάνδρειας, της Φιλιππιάδας, του Ρεθύμνου και των νησιών που μάχονται για να παραμείνει η Γη τους Ελληνική.

Επιτέθηκε στον κυβερνητικό εταίρο Πάνο Καμμένο για τις γελοιότητες που κάνει, φορώντας την τιμημένη στολή του Ελληνικού στρατού και κυρίως που έχει μετατρέψει τους καταδρομείς σε σιτιστές λαθρομεταναστών.

Ανέδειξε την υποκρισία της ΝΔ που κάνει επίκαιρη επερώτηση για το λαθρομεταναστευτικό, την στιγμή που έχει ψηφίσει από κοινού όλα τα νομοσχέδια για τους λαθρομετανάστε

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.