Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2016

Προς κ. Σώρρα: Η αναπηρία στο μυαλό είναι αθεράπευτη!!!

«Υβρίδια, ζώα, καθάρματα» αποκάλεσε ο Αρτέμης Σώρρας τα άτομα με αναπηρία που «τολμούν»,
 όπως ο ίδιος είπε, να διοργανώνουν Παραολυμπιακούς Αγώνες.
Ο Σώρρας, που θα έσωζε την Ελλάδα με τα δισεκατομμύρια από την Τράπεζας της Ανατολής, που θα πληρώσει την εφορία των Ελλήνων, αλλά και που παίρνει από ένα 50άρικο μέχρι ένα 100άρικο για να γραφτείς στο... κόμμα του, βγήκε χθες και χαρακτήρισε «υβρίδια» και «ζώα» αυτούς που διοργανώνουν τους Παραολυμπιακούς Αγώνες.

Ξεχώρισε δε τους ανθρώπους σε ανάπηρους και κανονικούς.
Τώρα που κατατάσσει τον εαυτό του ο ίδιος θα σας γελάσουμε...
Προφανώς στους... κανονικούς!
Βάζοντας πάντως δίπλα-δίπλα την γυναίκα που το βράδυ της Τελετής Έναρξης συγκίνησε όλο τον πλανήτη με τη δύναμη ψυχής της και τον Σώρρα αντιλαμβάνεσαι εύκολα ότι οι έννοιες «κανονικός» και «ανάπηρος» που χρησιμοποιεί για να διαχωρίσει τους ανθρώπους αυτός ο τύπος είναι τουλάχιστον συζητήσιμες.
Και ειδικά η αναπηρία στο μυαλό, ειδικά αν αυτή σου... χρησιμεύει για να εξαπατάς τον κόσμο, είναι αθεράπευτη!
Δείτε το βίντεο με τις αθλιότητες του κ. Σώρρα


ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΚΟΠΕΊ ΑΠΟ ΤΟ YOUTUBE TO ANEBAΖΩ ΣΤΗΝ GOOGLE


 Παρέμβαση εισαγγελέα για τις δηλώσεις του Σώρρα ζητά η ΕΣΑΜΕΑ

Την παρέμβαση του εισαγγελέα ζητά η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ) αναφορικά στις ρατσιστικές δηλώσεις που έκανε ο Αρτέμης Σώρρας για τα άτομα με αναπηρίες λόγω των Παραολυμπιακών Αγώνων.Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ε.Σ.Α.μεΑ:

 « Από εχθές Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου αναπαράγονται από πλήθος μέσων ενημέρωσης προκλητικές και προσβλητικές δηλώσεις, κοινό υβρεολόγιο, που θίγει την τιμή και την υπόληψη των αθλητών και αθλητριών που παίρνουν μέρος στους Παραολυμπιακούς αγώνες, και κατ’ επέκταση την τιμή και την υπόληψη όλων των ατόμων με αναπηρία, προσώπου που αυτοχαρακτηρίζεται «εθνικός σωτήρας».

Η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία δεν θα αναφερθεί στους χαρακτηρισμούς, που έρχονται από τη φαρέτρα των οπαδών του ναζισμού, ούτε στο όνομά του. Κυκλοφορούν και αναπαράγονται σε όλο το διαδίκτυο, αλλά δεν μπορούν να λερώσουν τους αγώνες του αναπηρικού κινήματος. Οι ναζιστικές ιδέες περί «αρτιμέλειας», «Αρίας φυλής» κλπ. ηττήθηκαν εδώ και δεκαετίας και οποιαδήποτε προσπάθεια επαναφοράς τους θα βρίσκει άμεση αντίσταση.

Η Ε.Σ.Α.μεΑ. καλεί την άμεση αυτεπάγγελτη παρέμβαση της Εισαγγελίας, ώστε να μην επαναληφθούν τέτοιες συμπεριφορές και να εφαρμοστεί ο αντιρατσιστικός νόμος.

Τα άτομα με αναπηρία είναι ισότιμοι πολίτες που παλεύουν για αξιοπρέπεια, ενάντια σε διακρίσεις, φιλανθρωπίες και γραφικότητες.

Τιμούμε τον πολίτη από την Χαλκίδα που κατέθεσε μήνυση σε βάρος του και κάθε πολίτη που αντιστέκεται. Είναι προφανές ότι θα παραστούμε ως πολιτική αγωγή. Όμως θα έπρεπε ήδη η Εισαγγελία να έχει παρέμβει με αυτεπάγγελτη δίωξη του υβριστή των Ελληνίδων και Ελλήνων με αναπηρία και των οικογενειών τους, τον υβριστή των αθλητριών και αθλητών με αναπηρία που τιμούν τη χώρα και τον χώρο στους Παραολυμπιακούς αγώνες του Ρίο. Αναμένουμε άμεσα την παρέμβαση της δικαιοσύνης. Οποιαδήποτε καθυστέρηση θα θεωρηθεί ως απουσία προστασίας των ατόμων με αναπηρία.

Η παρούσα ανακοίνωση κοινοποιείται στην κ. Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, στον Προϊστάμενο Εισαγγελίας Πρωτοδικών και στον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πατρών.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Πρόεδρο της Ε.Σ.Α.μεΑ. κ. Ι. Βαρδακαστάνη στο κινητό τηλέφωνο 6937157193.»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...