Η αριστερή συνείδηση της ΝΔ: Ύμνος στον κομμουνισμό από Τζιτζικώστα

Η ΝΔ κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να αποδείξει ότι πάσχει από κόμπλεξ κατωτερότητας απέναντι στην αριστερά. Κάτι, άλλωστε, το οποίο επιβεβαιώνεται με τα πεπραγμένα της ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Οι πρόσφατες δηλώσεις του Γεωργιάδη για τους κομμουνιστές, η επίσημη αποδοκιμασία του από την ΝΔ, αλλά και η απαράδεκτη συμπεριφορά του ίδιου να δεχθεί αυτόν τον ηθικό και πολιτικό εξευτελισμό (συνηθισμένος σε κάτι τέτοια), δείχνουν το μέγεθος της ιδεολογικής ανυπαρξίας και της πολιτικής ανικανότητας που διέπουν τη ΝΔ.

Όταν μάλιστα έχουμε και τις σχετικές πρόσφατες δηλώσεις του νυν αρχηγού της Κυριάκου Μητσοτάκη, ότι δηλαδή τιμά (!) την αριστερά και ότι ο Τσίπρας είναι δήθεν (!!!) αριστερός, τότε καταλαβαίνουμε ότι αυτά τα συμπλέγματα κατωτερότητας της «μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης» έχουν βαθιές ρίζες, οι οποίες εκτείνονται μέχρι τον ψευτοεθνάρχη Καραμανλή και την νομιμοποίηση άνευ όρων του ΚΚΕ, κάτι, άλλωστε, που τόνιζαν εναγωνίως οι νεοδημοκράτες τις τελευταίες ημέρες, μη τυχόν και κατηγορηθούν για αντικομμουνισμό.
Η πιο χαρακτηριστική δήλωση, όμως, των τελευταίων ημερών, η οποία δείχνει σε ποιο βαθμό έχει φτάσει η απίστευτη δουλοπρέπεια που διέπει τη ΝΔ, ανήκει στον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και υποψήφιο αρχηγό της ΝΔ, στις τελευταίες εσωκομματικές εκλογές, Απόστολο Τζιτζικώστα. Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο Τζιτζικώστας (τον οποίο, μάλιστα, κάποιοι θεωρούν και ως «σκληρό δεξιό») δήλωσε σε σχέση με τα τελευταία γεγονότα ότι: «Αλίμονο, αν κάποιος γενικεύει και χαρακτηρίζει την Αριστερά και την πορεία της, με βάση το τι κάνει μία συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων σήμερα στη χώρα»!
Σύμφωνα, λοιπόν, με την λογική του Τζιτζικώστα (και όχι μόνον), η Αριστερά έχει διαχρονικά μία γενικά θετική και εποικοδομητική πορεία, ένα απολύτως σεβαστό όνομα, το οποίο δεν μπορούν να της το σπιλώσουν διάφοροι που προφανώς παριστάνουν τους αριστερούς! Ο Τζιτζικώστας δεν έκανε τίποτα άλλο από το να επαναλάβει, με μια πιο «προχωρημένη» φρασεολογία, αυτό που ανέκαθεν πίστευε και βροντοφώναζε η ΝΔ για την αριστερά σ΄αυτήν την Χώρα. «Σεβασμός» και  «εκτίμηση» στο έργο της, ασχέτως αν οι δραστηριότητες αυτών των έργων συμπεριλαμβάνουν πολλά αποτρόπαια έργα, όπως έναν εμφύλιο πόλεμο (ή συμμοριτοπόλεμο) με σφαγές  αθώων, οι οποίοι ηλικιακά έφταναν μέχρι και σε μικρά παιδιά. Δεν υπάρχει, επομένως, κανένα άλλοθι για οποιονδήποτε θεωρεί την αριστερά επικίνδυνη για την Πατρίδα και τον Λαό, να καλεί άμεσα ή έμμεσα τους Έλληνες να ψηφίσουν ΝΔ για να αποσοβηθεί ο αριστερός κίνδυνος.
Έτσι κι αλλιώς, σ ‘ όλα τα βασικά ζητήματα τα οποία απασχολούν τον Τόπο, η ΝΔ και οι ποικίλες αριστερές πολιτικές δυνάμεις του Τόπου συναινούν σε απόλυτο βαθμό. Τα Μνημόνια, ο χωρισμός Κράτους- Εκκλησίας, το Σύμφωνο Συμβίωσης, το Τζαμί στην Αθήνα, το «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο και φυσικά ο αντεθνικισμός αποτελούν κοινή δεξαμενή σκέψης και συμπεριφοράς. Γι΄αυτό και η ΝΔ, όχι μόνο είναι ανίκανη να πολεμήσει τον μαρξιστικό εθνομηδενισμό, αλλά φροντίζει η ίδια με κάθε τρόπο να τον ενισχύει από την δική της φιλελεύθερη  οπτική γωνία.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.