Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2016

Νέα σύλληψη επικίνδυνου τζιχαντιστή στην Ελλάδα, τον αναζητούσαν μετά το μακελειό στο Μπατακλάν - Πόσοι ακόμη άραγε έχουν εισβάλλει στην χώρα μας;

Μια πολύ σοβαρή αποκάλυψη έγινε από την κυριακάτικη “Real News”, σε σχέση με την επέκταση των δραστηριοτήτων των τζιχαντιστών και στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, υπό τον τίτλο «Χειροπέδες σε τζιχαντιστές στην Ελλάδα» και υπότιτλο «Ενας Γάλλος που ήταν στη λίστα της γαλλικής Αντιτρομοκρατικής για τη σφαγή στο “Μπατακλάν”, αλλά και ένας Γερμανός που κατηγορείτο για δολοφονική επίθεση κατά αστυνομικού στο Ανόβερο συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη και την Ορεστιάδα» αναφέρονται, μεταξύ άλλων, και τα εξής:

"Δύο στελέχη ισλαμικών ριζοσπαστικοποιημένων ομάδων, που είχαν ενταχθεί στον ISIS και βρίσκονταν στην κορυφή της λίστας καταζητούμενων όλων των ευρωπαϊκών Αστυνομιών, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν στη βόρεια Ελλάδα µε διαφορά λίγων ημερών.
Ο ένας είναι Γερμανός πολίτης συριακής καταγωγής, 30 ετών και κατηγορείται ότι είχε οργανώσει δολοφονική επίθεση στο Ανόβερο εναντίον αστυνομικού. Ο δεύτερος είναι Γάλλος αραβικής καταγωγής και θεωρείται από τις γαλλικές αντιτρομοκρατικές υπηρεσίες ως ένας από τους στρατολόγους τζιχαντιστών της ομάδας που ευθύνεται για τη σφαγή στο θέατρο “Μπατακλάν” στο Παρίσι, στις 13 Νοεμβρίου 2015.
Ο εντοπισμός και η σύλληψη του 30χρονου Γερμανού έγιναν σε διάστημα δύο ωρών από τη στιγμή που έφθασε στην Ελλάδα. Σε βάρος του εκκρεμούσε ερυθρά αναγγελία άμεσης σύλληψης, η οποία είχε εκδοθεί από την Εισαγγελία στο Ανόβερο, τον Νοέμβριο του 2015, τις ημέρες δηλαδή της σφαγής στο θέατρο “Μπατακλάν”»…
«Λίγες ημέρες πριν συλληφθεί ο Γερμανός τζιχαντιστής στην Ορεστιάδα, είχε πέσει στα χέρια των ελληνικών αρχών µε περιπετειώδη τρόπο στη Θεσσαλονίκη και ένας 49χρονος Γάλλος, αραβικής καταγωγής, το όνομα του οποίου βρισκόταν ψηλά στη λίστα υπόπτων της γαλλικής Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας και μάλιστα σχετικά µε την υπόθεση της σφαγής στο “Μπατακλάν”. Για τον συγκεκριμένο δεν υπήρχε ένταλμα σύλληψης, αλλά «μέτρο διακριτικής παρακολούθησης» για όλες τις ευρωπαϊκές Αστυνομίες, αφού, σύμφωνα µε αρμόδιες πηγές, οι Γάλλοι ενδιαφέρονταν περισσότερο για τις «επαφές» του απ’ ό,τι για τον ίδιο.
Ο 49χρονος Γάλλος είχε εντοπιστεί στις 23 Σεπτεμβρίου στο τελωνείο των Κήπων του Εβρου από έναν αστυφύλακα, ο οποίος προφανώς έκανε επιμελώς τη δουλειά του μια και γνώριζε την ύπαρξη της οδηγίας παρακολούθησης. Αμέσως ενημέρωσε την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία Βορείου Ελλάδος, αλλά και το κλιμάκιο της ΕΥΠ και ξεκίνησε η παρακολούθησή του. Ο 49χρονος ταξίδεψε μέχρι την Ασπροβάλτα Θεσσαλονίκης όπου διέμεινε για δύο ημέρες και σύμφωνα µε τους αστυνομικούς που τον παρακολουθούσαν σκόπευε να φύγει µέσω Ηγουμενίτσας προς Ιταλία, ενώ πριν έλθει στην Ελλάδα είχε ταξιδέψει σε διάφορες χώρες της Μέσης Ανατολής. Το βράδυ της περασμένης Κυριακής αντιλήφθηκε τελικά το αυτοκίνητο της Αντιτρομοκρατικής που τον παρακολουθούσε και το εμβόλισε µε το δικό του, ενώ αντιστάθηκε στη σύλληψη φωνάζοντας παράλληλα «ο Αλλάχ είναι μεγάλος» (Αλλαχού ακµπάρ)»."
Η αποκάλυψη της “Real News” δημιουργεί εύλογη ανησυχία για το πιθανό μέγεθος της εισροής φανατισμένων τζιχαντιστών στην Χώρα μας. Με δεδομένο ότι η Ελλάδα έχει καταστεί ξέφραγο αμπέλι για την παράνομη είσοδο αλλοδαπών, καθώς και την συνδρομή των είτε «χρήσιμων ηλιθίων» είτε συνειδητοποιημένων στην αντεθνική τους αποστολή κραυγαζόντων περί «ανοιχτών συνόρων για όλους», καταλαβαίνει ο οποιοσδήποτε ότι η κατάσταση είναι κάτι παραπάνω από σοβαρή σε ζητήματα ασφάλειας.
Η ουσιαστικά ανύπαρκτη φύλαξη των συνόρων, που συν τοις άλλοις οφείλεται στις ιδεοληψίες που οι εθνομηδενιστές και πολυπολιτισμικοί αρνησιπάτριδες έχουν επιβάλλει ως επίσημη κρατική πολιτική, συμβάλλει κατά πολύ ώστε η Χώρα μας να αποτελεί πόλο έλξης για αναρίθμητους λαθρομετανάστες, με την πιθανότητα ανάμεσά τους να υπάρχουν και τζιχαντιστές να αποδεικνύεται πλέον όχι ως πιθανή, αλλά ως σίγουρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...