ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Μετά από πάρτυ αριστεριστών έγινε ο βιασμός της “αλληλέγγυας” από “προσφυγάκια” στο ΑΠΘ!

Τις αμφιβολίες τους, για το αν πράγματι ήταν «αλληλέγγυα» η βιασθείσα από τρία «προσφυγάκια» στο ΑΠΘ -που βρέθηκε στο σημείο γιατί είχε παραστεί σε κάποιο «πάρτι» που γινόταν στους πανεπιστημιακούς χώρους- εξέφρασαν κάποιοι αναγνώστες, υποθέτοντας προφανώς ότι πρόκειται για… προπαγανδιστική υπερβολή.
Επειδή πάντα ξέρουμε τι γράφουμε και δε θέλουμε να αφήνουμε σκιές, ιδού οι αποδείξεις μας:

1η) Ιδού το κάλεσμα των διοργανωτών του πάρτι:
«Το πάρτυ γίνεται (κατ’ αρχήν για να περάσουμε καλά…) για την οικονομική ενίσχυση των δραστηριοτήτων του στεκιου του Δρόμου (Στέκι του Δρόμου) Το στέκι, είναι ο χώρος της εφημερίδας Δρόμος της Αριστεράς στη Θεσσαλονίκη. Ένας χώρος πολιτισμού και πολιτικού προβληματισμού. Ένας χώρος για να επαναφέρουμε τη συλλογικότητα και τη συμμετοχή!».
2η) Ιδού η πανηγυρική τους ανακοίνωση μετά το πάρτι, από την οποία απουσιάζει βεβαίως κάθε αναφορά στον αποτρόπαιο βιασμό:
«Δυο λόγια από εμάς που οργανώσαμε το Party! Σας ευχαριστούμε όλους όσους ήρθατε χθές το βράδυ στο Πολυτεχνείο, στην πρώτη PARTARA της χρονιάς… Οι μπύρες μπορεί να τέλειωσαν πριν τις 4:00 αλλά κανένας δεν ξενέρωσε, και η μουσική και ο χορός δεν σταμάτησαν μέχρι το πρωί… Καλή ακαδημαϊκή χρονιά να έχουμε… Και να μη χάσουμε ποτέ το κέφι μας και την θέληση μας για ζωή, όσο κι αν κάποιοι μας θέλουν μια «χαμένη γενιά»…».
3η) Ιδού και η διαμαρτυρία ενός αναγνώστη τους και η απάντηση των αριστεριστών διοργανωτών:
Giannis Pappas H κοπέλα που βιασαν ήταν στο δικό σας party; Αν ναι, γιατι δεν υπήρξε περιφρούρηση της εκδήλωσης;
Χάρης Μαντινιώτης Φίλε μου το πάρτυ είχε πάνω από 1000 άτομα να παρευρίσκονται. Επίσης το ΑΠΘ είναι ένας τεράστιος χώρος τον οποίο είναι αδύνατο σε συνδυασμό με το πλήθος των ατόμων να περιφρουρήσεις ειδικά τη νύχτα. Το πρωί μάλιστα όταν αναφέρθηκε το γεγονός αρκετά άτομα έσπευσαν να βρουν τους δράστες αλλά προφανώς είχαν γίνει καπνός.

Giannis Papas Αντι λοιπόν να βγάζεις φωτο και να λες ποσο ωραιο παρτυ ηταν να εβγαζες και μια ανακοινωση μια κοπέλα βιαστηκε απο 4 ατομα και εσυ πανηγυρίζεις! Ξερω το ΑΠΘ μια και ειμαι στο Πολυτεχνείο..

Χάρης Μαντινιώτης Έχεις απόλυτο δίκαιο σε αυτό που λες φίλε μου. Δυστυχώς αυτό που έγινε σε δύο ανθρώπους της ηλικίας μας και κυρίως στην κοπέλα, είναι τρομακτικό και αποτυπώνει και την κατάσταση παραβατικότητας και ανομίας στην οποία έχει σκόπιμα οδηγηθεί ο χώρος του ΑΠΘ. Προσπαθούμε να γράψουμε κάτι για το γεγονός, μετά από αναλυτική ενημέρωση του τι έγινε, και προφανώς μόνο εύκολο δεν είναι…

Και βέβαια «μόνο εύκολο δεν είναι» να γράψουν οι αριστεριστές κάτι για το γεγονός, εφόσον δράστες ήταν «προσφυγάκια» και θύματα δύο δικοί τους!
Γράφει ο Αντίοχος
(ΥΓ) 1: Και προφανώς, στο ίδιο πάρτι ήταν και τα «προσφυγάκια»- βιαστές…

(ΥΓ) 2: Γιατί άραγε κανένα μεγάλο καθεστωτικό ΜΜΕ δεν έκανε την παραμικρή αναφορά στο συγκεκριμένο πάρτι, αλλά μιλούσαν γενικώς και αορίστως για «κάποιο πάρτι»;

(ΥΓ) 3: Και για ακόμα πιο… δύσπιστους, ιδού και τα σχετικά link:

https://www.facebook.com/steki.tou.dromou/

https://www.facebook.com/DromosThsAristeras/
 ethnikismos.net

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.