Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2016

Ο Γ'ΠΠ ΞΕΚΙΝΗΣΕ! ΠΟΙΟΣ θα ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ στον ΠΛΑΝΗΤΗ...

Ο Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος έχει ξεκινήσει αλλά δεν γίνεται με τον τρόπο που έχουμε συνηθίσει να διεξάγονται πόλεμοι. Οι συγκρούσεις έχουν να κάνουν με τις επιχειρήσεις, αφού από άκρη σε άκρη έχουν ανοίξει οικονομικά μέτωπα.
Ο πόλεμος στην Ευρώπη είναι ήδη ενεργός, αφού, στελέχη της Γερμανικής κυβέρνησης έχουν ήδη έρθει σε επαφές με στελέχη αμερικανών τραπεζών, σε μια προσπάθεια να τους πείσουν  να
μεταφέρουν τις έδρες από το Λονδίνο, στην Φρανκφουρτη, ώστε να μπορούν να ασκούν έλεγχο από χώρα που βρίσκεται στην ΕΕ. Με λίγα λόγια, οι Γερμανοί επιθυμούν να αρπάξουν τους πελάτες του Ηνωμένου Βασιλείου, πριν προλάβει άλλοι ευρωπαϊκοί λαοί.

Το Βrexit έχει προκαλέσει κριση πανικού στη Γερμανία και το κεφάλαιο της χώρας και συγκρούσεις είναι προ των πυλών. Οικονομικές όμως.

Από την άλλη μεριά του Ατλαντικού έχουμε την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ που χάλασε τα σχέδια της Γερμανίας. Ο Τραμπ έχει δεσμευθεί ότι θα καταργήσει τις συμφωνίες TTIP και NAFTA, άλλο ένα χτύπημα για τη Γερμανία που έχει καταφέρει με αυτές τις συμφωνίες να "ελέγχει" τις αγορές της ΕΕ και των ΗΠΑ. Αν οι συμφωνίες διαλυθούν, εκτός από τη Μεγάλη Βρετανία, η Γερμανία χάνει και τις ΗΠΑ.

Και που την οδηγεί αυτό; Σε ένα πόλεμο προς όλους, με σκοπό να αποκτήσει ξανά τη χαμένη δύναμη που χάνει από ένα Brexit και έναν Τραμπ.

Ο παγκόσμιος (οικονομικός) πόλεμος έχει ξεκινήσει και τον προκαλεί ξανά η Γερμανία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...