ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝ! ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΣ ΖΟΥΡΑΡΙΣ: ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!

Από την πρώτη στιγμή που έγινε υφυπουργός αυτό το «πράμα», ο Ζουράρις, προβλέψαμε –ομολογουμένως εκ του ασφαλούς- ότι θα γελάσει ο κάθε πικραμένος.
Και πράγματι, μέχρι ώρας αυτό συμβαίνει, όποτε το «πράμα» κάνει δημόσιες δηλώσεις. Βέβαια, όλα έχουν ένα όριο. Κάπου ξεφεύγει η κατάσταση και από κωμική γίνεται τραγική και επικίνδυνη.



Σήμερα, λοιπόν, ο λεγάμενος έδωσε συνέντευξη τύπου –επί παντός επιστητού- στο υπουργείο Παιδείας και ούτε λίγο ούτε πολύ, είπε πως: «και να χάσουμε μερικά νησιά, δεν πειράζει»!
Μόλις δε έγιναν γνωστές οι δηλώσεις του αυτές, πούλησε τρελίτσα, λέγοντας πως… υπερέβαλλε Αριστοτελικώς, καθότι «στον Αριστοτέλη αυτό λέγεται σχήμα καθ’ υπερβολή».
Mister Tsipra, μάζεψέ τον! Κι αν θέλεις κάποιον για να σπας την πλάκα σου, βρες άλλον, λιγότερο επικίνδυνο. Εξάλλου, δεν πρέπει να έχεις… παράπονο. Από… νούμερα είναι γεμάτος ο τόπος και στον ΣΥΡΙΖΑ και στους ψεκασμένους συνοδοιπόρους σου!


Υπουργός του Καμμένου, Ζουράρις: Όχι ένα, αλλά πολλά τζαμιά σε ολόκληρη την Ελλάδα!

Μπορεί ο Καμμένος να επιδίδεται σε ένα ακραίο «χριστεμπόριο» για να υφαρπάξει ψήφους, όμως η πραγματική του στάση μπορεί να χαρακτηριστεί ως επιεικώς αντεθνική.
Ένας από τους ανθρώπους που προσφάτως υπουργοποιήθηκε και μάλιστα στο υπουργείο Παιδείας (!), ύστερα από αφόρητες πιέσεις του Καμμένου, ήταν ο γνωστός γραφικός Ζουράρις, ο οποίος μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης NORTH 98, αποκάλυψε τις πραγματικές θέσεις του Καμμένου.
Συγκεκριμένα, αφότου δήλωσε ταυτοχρόνως κομμουνιστής και χριστιανός ορθόδοξος (το πως γίνεται αυτό, μη μας ρωτάτε, δεν ξέρουμε...) είπε ότι τάσσεται υπέρ της δημιουργίας όχι ενός, αλλά πολλών τεμένων σε όλη την Ελλάδα για να εκδηλώνουν τα θρησκευτικά τους αισθήματα οι λαθρομετανάστες που θα μείνουν στην Ελλάδα. Και παράλληλα, βεβαίως, να στρατολογούνται στις τάξεις των τζιχαντιστών.
Και επειδή στο παρελθόν ο Ζουράρις τόλμησε μέσα στην Βουλή να αναφέρει ανιστόρητα πράγματα περί της ανοχής των προγόνων μας στην... διαφορετικότητα, εμείς απλώς να επαναλάβουμε την ιστορική απάντηση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στα όσα ανιστόρητα ελέχθησαν εκείνη την ημέρα στην Βουλή και λέγονται διαρκώς:

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.