Έκοψε τα «Καλά Χριστούγεννα» η ψευτοδεξιά και συναντήθηκε με «προσφυγόπουλα» - Θα κάνουν και νεοδημοκρατικό ραμαζάνι σε λίγο καιρό;

Έκοψε τα «Καλά Χριστούγεννα» η ψευτοδεξιά και συναντήθηκε με «προσφυγόπουλα» - Θα κάνουν και νεοδημοκρατικό ραμαζάνι σε λίγο καιρό;
Το ότι η Νέα Δημοκρατία είναι ένα αντεθνικό και αντίχριστο μόρφωμα το γνωρίζαμε. Μας το απέδειξε άλλωστε με την υπερψήφιση του «Συμφώνου Συμβίωσης», το ηχηρό «ΝΑΙ» στο τζαμί στο Βοτανικό (αν και Βορίδης – Γεωργιάδης φόραγαν μπούρκα για να μην τους αναγνωρίσουν όταν έλεγαν ΝΑΙ) και την διαχρονική πολιτική των «ανοιχτών συνόρων» που πρώτη θέσπισε και ο Σύριζα ακολούθηκε με ευλάβεια.

Πέραν, όμως, αυτού ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο νεοφιλελέ δεν αρκείται στις έμπρακτες προσβολές απέναντι σε Πατρίδα και Θρησκεία. Δεν αρκείται απλώς να υπηρετεί την Νέα Τάξη Πραγμάτων, αλλά θέλει και να το δείχνει κιόλας. Έτσι είδαμε την «έξωση» της ευχής για «Καλά Χριστούγεννα» από τις ευχετήριες κάρτες του προέδρου της ΝΔ και την αντικατάστασή της με πιο «πολιτικά ορθές» ευχές όπως «καλές γιορτές» που δεν ερεθίζουν τα «προσφυγόπουλα».
«Προσφυγόπουλα» με τα οποία συναντήθηκε μέσα στη Βουλή για να δηλώσει την πλήρη υποστήριξή του στον Τσίπρα και στην εθνοκτόνα πολιτική που ακολουθείται στο λεγόμενο «προσφυγικό». Πότε, άραγε, ο Μητσοτάκης ή άλλος μνημονιακός πρόεδρος της ΝΔ υποδέχτηκε στη Βουλή Έλληνες αστέγους ή γενικότερα αναξιοπαθούντες; Ποτέ φυσικά!

Δεν αποκλείεται πολύ συντόμως, ελέω «πολιτικής ορθότητας» να δείτε και εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας στο ραμαζάνι ή σε κάποια άλλη ισλαμική εορτή.
Σε αυτούς τους ζοφερούς καιρούς που στην ψευτοδεξιά πνέει ισλαμικός άνεμος είναι πολύ σημαντικό γεγονός ότι ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντ. Τράμπ, έχει τελείως διαφορετική άποψη για το ζήτημα. Χαρακτηριστικά, το "δεξί χέρι" του Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε χαρακτηριστικά ότι ο πόλεμος στα Χριστούγεννα τερματίζεται οριστικά.
Ο Λεβαντόβσκι τόνισε: "Μπορείτε όλοι να ευχηθείτε ξανά "Καλά Χριστούγεννα", γιατί τώρα Πρόεδρος των ΗΠΑ είναι ο Ντόναλντ Τραμπ".

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.