ΜΕΛΑΜΨΟΙ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΗΣ… ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ!

Γράφει ο Αντίοχος
Συγκέντρωση υπέρ των λεγόμενων «προσφύγων», έκανε το κουκουέδικο ΠΑΜΕ στην πλατεία Κλαυθμώνος, έξω από το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής (Λαθρομετανάστευσης…) διαμαρτυρόμενο «για τις συνθήκες διαβίωσης των προσφύγων στα διάφορα hot spots της χώρας».



Σύμφωνα με τους ίδιους τους κουκουέδες, στη συγκέντρωση βρέθηκαν πολλοί Κούρδοι της Συρίας, καθώς επίσης και Μπαγκλαντεσιανοί. Σε κάθε περίπτωση, στη συγκέντρωση πρωτοστάτησαν… μελαμψοί, οι οποίοι κρατούσαν τα πανό και τις σημαίες του ΠΑΜΕ. Τα πανό ήταν στ’ αγγλικά (για να τα διαβάζουν οι παγκόσμιοι αφέντες και να συνεχίσουν να δίνουν τον… οβολό τους στους αχόρταγους του Περισσού…) και στ’ αραβικά, που συντόμως θα γίνουν η δεύτερη επίσημη γλώσσα της χώρας!

Ιδού και κάποια από τα «αιτήματα» της κουκουεδίας: «Ανθρώπινες και αξιοπρεπείς συνθήκες διαμονής σε όλους τους χώρους που σήμερα στεγάζονται πρόσφυγες και μετανάστες. Να δρομολογηθεί άμεσα η μεταφορά τους σε αξιοπρεπείς στεγασμένους χώρους, με προτεραιότητα σε εγκύους, στις οικογένειες με παιδιά και στα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες. Να εξασφαλιστεί επαρκής σίτιση και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη…».

Εδώ, λοιπόν, είναι η μεγάλη ευκαιρία των κουκουέδων, να μας αποδείξουν πόσο… πονάνε για τα «προσφυγάκια»! Δεν αρκούν μόνο οι σημαίες και τα πανό που τους δίνουν να βαστάνε. Άλλα χρειάζονται!

Όπως: ν’ ανοίξει επιτέλους το παλάτι του Περισσού για τα «προσφυγάκια», κι όλα τα γραφεία του ΚΚΕ ανά την Ελλάδα, καθώς επίσης κι όσα ακίνητα, ιδιοκτησίας του ΚΚΕ, είναι ξενοίκιαστα!

Κι όπως όλοι γνωρίζουν, τα εν λόγω ακίνητα είναι χιλιάδες, καθώς το ΚΚΕ είναι ο δεύτερος ιδιοκτήτης ακινήτων στην Ελλάδα, μετά από την Εκκλησία. Άρα, το… τιμημένο κουκουέ κρατάει στα χέρια του τις «ανθρώπινες και αξιοπρεπείς» συνθήκες διαβίωσης των εν Ελλάδι «προσφύγων»

Για κοπιάστε, να δούμε την «αλληλεγγύη» σας, συντρόφια!
πηγη

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.