Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017

Απάντηση Χρυσής Αυγής για τα γεγονότα σε σχολείο του Περάματος - ΒΙΝΤΕΟ

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ιωάννης Λαγός μετέβη σήμερα στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Νέου Ικονίου Περάματος, κατόπιν προσκλήσεως εκπροσώπων του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. Παρέμεινε στον χώρο του σχολείου από τις 8 το πρωί έως τις 3.30 το μεσημέρι και έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από το σύνολο των γονέων και των μαθητών.
Η Χρυσή Αυγή υποστηρίζει το αίτημα της απόλυτης πλειοψηφίας του Συλλόγου, που με ψήφους 86-0 αποφάσισε πως δεν επιθυμεί την φοίτηση παιδιών από το Κέντρο Υποδοχής Σχιστού στο σχολείο τους.


Καταδικάζουμε τα επεισόδια που προκάλεσαν εξωσχολικοί αριστεριστές, οι οποίοι μετέβησαν εσπευσμένα στον χώρο για να τρομοκρατήσουν τους γονείς και τους ανήλικους Έλληνες μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Περάματος.
Καταδικάζουμε επίσης τους συκοφάντες των ΜΜΕ που ψευδολογούν σε βάρος του κόμματός μας: η παρουσία του βουλευτή μας και των γονέων που στάθηκαν στο πλευρό μας ήταν απολύτως ειρηνική.
Μεγάλος αριθμός μελών του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων έχουν ήδη προβεί σε δηλώσεις προς τα ΜΜΕ, με τις οποίες ξεκαθαρίζουν πως η παρουσία της Χρυσής Αυγής στον χώρο του σχολείου ήταν απολύτως ειρηνική και είχε σκοπό την στήριξη των αιτημάτων τους. Γιατί κανένα κανάλι δεν προβάλλει τις δηλώσεις αυτές;
Η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει να στηρίζει με κάθε νόμιμο μέσο το πάγιο αίτημα των Ελλήνων πολιτών να ζουν με αξιοπρέπεια και ασφάλεια στον τόπο τους.

Μεγάλη νίκη σημείωσε η Χρυσή Αυγή σε συνεργασία με τους γονείς και κηδεμόνες του Δημοτικού Σχολείου Νέου Ικονίου, αποτρέποντας την προγραμματισμένη εγκατάσταση παιδιών λαθρομεταναστών που θα πραγματοποιούνταν σήμερα στις εγκαταστάσεις του σχολείου.

Κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής με επικεφαλής τον Συναγωνιστή και Βουλευτή Β’ Πειραιά Γιάννη Λαγό, παρευρέθηκε στο Νέο Ικόνιο Περάματος για να συμπαρασταθεί στον αγώνα των Ελλήνων γονέων του Δημοτικού σχολείου, ώστε να σταματήσει ένα ακόμα αντεθνικό σχέδιο που εξελίσσεται αυτή τη στιγμή και έχει στόχο τα παιδιά μας.

Με ύπουλες μεθοδεύσεις και παράνομες διαδικασίες, η ανθελληνική κυβέρνηση προωθεί την ένταξη παιδιών λαθρομεταναστών από το Πακιστάν και το Αφγανιστάν στο Δημοτικό σχολείο της περιοχής, δίχως να ρωτήσει αλλά ούτε και να ενημερώσει τους γονείς και κηδεμόνες των παιδιών που είναι εγγεγραμμένα σε αυτό. Μετά από άτυπη και τυχαία ενημέρωση από μέλος του διδακτικού προσωπικού, οι γονείς κινητοποιήθηκαν και συγκεντρώθηκαν άμεσα με σκοπό να διαμαρτυρηθούν για αυτές τις κινήσεις.

Κατά παράβαση του νόμου, και επιδεικνύοντας πρωτοφανή αδιαφορία απέναντι στις δημοκρατικές διαδικασίες, ο δήμαρχος της περιοχής δεν έθεσε το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο, ως όφειλε, αλλά πήρε την απόφαση για την εκτέλεση του σχεδίου μόνος του, εντελώς παράνομα και αυθαίρετα. Προσπαθώντας να κερδίσουν χρόνο ώστε να φέρουν στο σχολείο τα παιδιά των λαθρομεταναστών κρυφά, και ενώ η διευθύντρια και οι υπεύθυνοι του σχολείου ήταν ενημερωμένοι σχεδόν ένα μήνα πριν, προσπάθησαν να καθησυχάσουν τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων λέγοντας ψευδώς πως δεν υπάρχει κανένα τέτοιο σχέδιο για το σχολείο τους. Όταν πλέον όλα έγιναν γνωστά, προσπάθησαν ξανά να κερδίσουν περισσότερο χρόνο ζητώντας από τους γονείς την δημιουργία σχετικής επιτροπής.

Σε απαίτηση των γονέων να δουν αποδείξεις πως τα παιδιά των λαθρομεταναστών είναι εμβολιασμένα, η διευθύντρια απάντησε πως δεν μπορεί να παρουσιάσει τα αντίστοιχα έγγραφα καθώς αποτελούν προσωπικά δεδομένα! Και όμως, στην εγγραφή ενός ελληνόπουλου στο σχολείο ζητάνε όχι μόνο φωτοτυπία βιβλιαρίου υγείας, αλλά και βεβαιώσεις από οδοντιάτρους και παιδίατρους, ώστε να πιστοποιήσουν την καλή υγεία του παιδιού. Με ποιο δικαίωμα αρνούνται να προσκομίσουν τα απαραίτητα ιατρικά έγγραφα που θα πιστοποιούν πως τα παιδιά μας δεν κινδυνεύουν από ελονοσία και φυματίωση, όταν υπάρχουν επιβεβαιωμένα κρούσματα στους καταυλισμούς των λαθρομεταναστών; Γιατί η διευθύντρια, παρά τις διαβεβαιώσεις προς τους γονείς πως έχει πραγματοποιηθεί ο εμβολιασμός, αρνήθηκε να υπογράψει σχετική υπεύθυνη δήλωση;

Οι γονείς και κηδεμόνες του Δημοτικού σχολείου Νέου Ικονίου, αρνούμενοι να θέσουν σε κίνδυνο την υγεία των παιδιών τους, έδρασαν άμεσα θέτοντας το θέμα σε ψηφοφορία για να παραδώσουν το αποτέλεσμα στην διευθύντρια του σχολείου. Το αποτέλεσμα ήταν 86-0. Όλοι οι γονείς συμφώνησαν πως είναι ανεπίτρεπτο να γίνονται τα παιδιά μας πειραματόζωα στο παιχνίδι κάποιων «αλληλέγγυων» και στο όνομα μιας ψεύτικης δημοκρατίας που χαρακτηρίζει «ρατσιστή» όποιον υπερασπίζεται το αυτονόητο. Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας προφανώς δεν άρεσε σε κάποιους αρμόδιους, οι οποίοι έσπευσαν να καλέσουν την αστυνομία για να τρομοκρατήσει τους γονείς και να διαλύσει την συγκέντρωση. Με άμεση παρέμβαση του Βουλευτή μας Γιάννη Λαγού, ο οποίος συνομίλησε με τα όργανα της τάξης, η συγκέντρωση συνεχίστηκε κανονικά, με τους αστυνομικούς να παρακολουθούν από απόσταση.

Για άλλη μια φορά τα συστημικά κανάλια, σε μια προσπάθεια να αποκρύψουν την αλήθεια, διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις υποκινώντας προπαγάνδα κατά της Χρυσής Αυγής. Απαντάμε πως η Χρυσή Αυγή παρευρέθηκε στο σχολείο μετά από πρόσκληση των γονέων, σε αντίθεση με τους αριστεριστές και τους εκπροσώπους διαφόρων ΜΚΟ που ήρθαν απρόσκλητοι, για να δημιουργήσουν ένταση και να εκφοβίσουν τους γονείς, οι οποίοι παρακαλούσαν την Χρυσή Αυγή να μην αποχωρήσει.

Επειδή ο τραμπουκισμός και οι απειλές των «επαναστατών» που κόπτονται για τα δικαιώματα των λαθρομεταναστών, ενώ αφήνουν τους Έλληνες έρμαια της μνημονιακής πολιτικής, δεν πέρασε, κατέφυγαν στην παλιά και δοκιμασμένη μέθοδο της κατασυκοφάντησης της Χρυσής Αυγής μέσα από τα συστημικά κανάλια με τα οποία ποτέ δεν έπαψαν να συνεργάζονται.Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...