EKTAKTO – ΙΣΧΥΡΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΛΙΟΡΚΟΥΝ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ «Ε» ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΤΙΑΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΓΟΥ! ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!

Ο βουλευτής Β΄ Πειραιώς, Γιάννης Λαγός κατέθεσε σήμερα μηνυτήρια αναφορά κατά της παρουσιάστριας Τατιάνα Στεφανίδου για συκοφαντική δυσφήμηση.
«Στις τελευταίες εκπομπές της Στεφανίδου στο κανάλι «Ε» όπου παρουσιάστηκε το θέμα με την παρέμβαση του Συναγωνιστή Λαγού στο δημοτικό σχολείο Νέου Ικονίου Περάματος στο πλευρό των Γονέων που αντιδρούν στην ένταξη παιδιών λαθρομεταναστών στο σχολείο, έγινε σωρεία ψευδών και συκοφαντικών αναφορών.



Παρόλο που υπάρχουν αδιαμφισβήτητα ντοκουμέντα ότι η παρουσία της Χρυσής Αυγής εκεί ήταν ειρηνική και ότι σε κανένα σημείο δεν υπήρξε συμπλοκή, η εκπομπή αναπαρήγαγε τις συκοφαντίες περί ξυλοδαρμού (!) δασκάλων και γονιών από μερίδα Χρυσαυγιτών ή ακόμα και από τον ίδιο το βουλευτή.

Αυτήν την στιγμή οι αστυνομικές Αρχές έχουν κινηθεί για να φέρουν την παρουσιάστρια ενώπιον της Δικαιοσύνης, αλλά αυτή κρύβεται για να αποφύγει την σύλληψη στα πλαίσια του αυτοφώρου» αναφέρει χαρακτηριστικά η Χρυσή Αυγή στην επίσημη ιστοσελίδα της.


Tην είδε ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ η Τάτι και άρχισε τα «ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ»!!! Η ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΞΕΦΤΙΛΑ στο μεγαλείο της! Η Στεφανίδου ΚΟΒΕΙ στον «ΑΕΡΑ» γονιό από το σχολείο του Περάματος, επειδή υπερασπίστηκε την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Δεν ντρέπεσαι ρε Τατιάνα; Τέτοιος φασισμός; (ΒΙΝΤΕΟ)


Το «δράμα» της Τατιάνας: Tρώω ξύλο κάθε μέρα – Νίκο δεν αντέχω!

Κέρατο του Ευαγγελάτου στην Τατιάνα; "Ξέχασες τις ποδάρες μου στο γραφείο;...

Τατιάνα: "Ναι, τον απάτησα!" - "Έκανα λάθος ...

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.