Tην είδε ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ η Τάτι και άρχισε τα «ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ»!!! Η ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΞΕΦΤΙΛΑ στο μεγαλείο της! Η Στεφανίδου ΚΟΒΕΙ στον «ΑΕΡΑ» γονιό από το σχολείο του Περάματος, επειδή υπερασπίστηκε την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Δεν ντρέπεσαι ρε Τατιάνα; Τέτοιος φασισμός; (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΕΙΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ και βγάλτε τα συμπεράσματά σας…

«ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ» η συμπεριφορά της Τατιάνας Στεφανίδου για την Χρυσή Αυγή και το περιστατικό στο σχολείο του Περάματος! EΞΑΛΛΟΙ οι τηλεθεατές! 

«Μαζι με τον σύζυγο μου θέλουμε  να σας καταγγείλουμε την απίστευτη συμπεριφορά και θράσος της Tατιανας Στεφανιδου στην σημερινή εκπομπή της όσον αφορά την Χρυσή Αυγή. Είτε υποστηρίζει είτε όχι την όποια προσπάθεια πατριωτών, ο τρόπος της ήταν έκφραση απόλυτου φασισμού!

Δηλαδή, δεν έχει ο γονιός το δικαίωμα να ενημερωθεί και να αντιδράσει όταν πρόκειται τα παιδακια τους να μοιράζονται τα θρανια τους και τις αίθουσες με τα προσφυγοπουλα με ότι συνεπάγεται με αυτό…ειτε το δουμε από άποψη υγειας, άσε το ηθικό και πατριωτικό μας δικαίωμα που απειλείται.

Σήμερα είναι προγραμματισμένα για να πηγαίνουν απογεύματα…μεθαύριο πως θα ενταχθούν? Σαν πολυπολιτισμικο κατόρθωμα των Συριζαιων?

Ευχαριστώ που μας δώσατε την ευκαιρία να εκφραστούμε»

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ – ΓΟΝΕΙΣ

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.