Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2017

Φόρο Σε Όποιον Προσλαμβάνει Ξένο Ζητά Η Λεπέν

Το  Εθνικό Μέτωπο της Μαρίν Λεπέν, που εμφανίζεται να πλησιάζει με ορμή στις γαλλικές προεδρικές εκλογές  θέτει μία… «ρηξικέλευθη» πρόταση: Να φορολογούνται παραπάνω όσοι εργοδότες απασχολούν ξένους υπηκόους.
Επιβεβαιώνοντας τη θέση της Λεπέν, ο «επιτελάρχης» της εξειδίκευσε πως ο φόρος θα αφορά και υπηκόους των υπόλοιπων ευρωπαϊκών χωρών.
Η αρχηγός και υποψήφια του Εθνικού Μετώπου για τη γαλλική προεδρία ανέφερε σε συνέντευξή της στην Monde πως στις θέσεις της για στήριξη της απασχόλησης είναι και «κίνητρα» για προσλήψεις.Στις σχετικές της προτάσεις συγκαταλέγεται και φορολόγηση εργοδοτών που απασχολούν υπηκόους άλλων χωρών.

Την Παρασκευή, ο αντιπρόεδρος του κόμματος Φλοριάν Φιλιπό εξειδίκευσε την πρόταση μιλώντας στο ραδιόγωνο του RTL.

Ο φόρος, είπε, θα ανέρχεται σε 10% του μισθού του εκάστοτε υπαλλήλου και θα αφορά και πολίτες των υπόλοιπων ευρωπαϊκών κρατών.

«Εναλλακτικά, ο εργοδότης θα μπορεί να προσλάβει έναν Γάλλο και να αποφύγει να πληρώσει τον φόρο» είπε ο Φιλιπό.

Όσον αφορά τον προεκλογικό αγώνα, ο αντιπρόεδρος του Εθνικού Μετώπου κάλεσε τον Φρανσουά Φιγιόν να εγκαταλείψει τον προεκλογικό αγώνα, υποστηρίζοντας πως η παρουσία του «δηλητηριάζει την προεκλογική εκστρατεία».

Ο Φιγιόν, υποψήφιος του κεντροδεξιού στρατοπέδου και, μέχρι πρότινος, κύριος αντίπαλος της Λεπέν, τελεί υπό πίεση για την υπόθεση της απασχόλησης της συζύγου του.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...