Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2017

Κεραυνοί Μητροπολίτη Πατρών για τις “έμφυλες ταυτότητες”: Ο Κολοκοτρώνης θα έκλαιγε για την κατάντια της Ελλάδας!

Κεραυνοί Μητροπολίτη Πατρών για τις “έμφυλες ταυτότητες”: Ο Κολοκοτρώνης θα έκλαιγε για την κατάντια της Ελλάδας!
Δριμεία επίθεση στην ανθελληνική κυβέρνηση και την πρωτοβουλία της για τα "μαθήματα κατά της τρανσφοβίας" εξαπέλυσε ο Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος, κάνοντας αναφορές στο Θεόδωρο Κολοκοτρώνη.

Μιλώντας από τον άμβωνα του Αγίου Ανδρέα κατά τη διάρκεια του μνημόσυνου που τέλεσε για τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη, δήλωσε ότι ο γέρος του Μοριά θα έκλαιγε για την κατάντια της Ελλάδας.
Σύμφωνα με ανακοινωθέν της Μητρόπολης Πατρών, ο οικείος ιεράρχης διερωτήθηκε για τις έμφυλες ταυτότητες: «Τι θα έλεγε ο αοίδιμος Θεόδωρος ο Κολοκοτρώνης για τις προσπάθειες να επιβληθεί ήθος αλλοιωμένο στην Εκπαίδευση και για την θεματική εβδομάδα που περιλαμβάνει και τις έμφυλες ταυτότητες. Ένα δηλαδή, θεματικό άξονα ο οποίος αποδομεί την φυλετική ταυτότητα των παιδιών, με βάση την οποία θα στηριχτεί η δημιουργία της οικογένειας και η προκοπή της κοινωνίας.
Δεν θα καταλάβαινε ο ευφυέστατος απελευθερωτής της Ελλάδος, τι είναι το «κοινωνικό φύλο», και τόσα άλλα...καινοφανή εφευρήματα... Και θα συλλογιόταν με θλίψη βαθειά, «Γιατί δεν μιλάνε οι πατεράδες και οι μανάδες και οι γραμματιζούμενοι; Τότε εμείς ξεσηκωθήκαμε χωρίς να ξέρουμε γράμματα. Τώρα αυτοί που σπούδασαν σε τόσα σχολεία και πανεπιστήμια γιατί δεν συλλογιώνται υπεύθυνα και σωστά, άρα ελεύθερα»;
Και θα προσευχόταν πάλι δακρυσμένος ο Γέρος: «Κάθομαι και κλαίω για την Ελλάδα. Παναγία μου, βοήθησε και αυτή τη φορά τους Έλληνες».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...