Πέμπτη, 9 Μαρτίου 2017

Ενοχλήθηκαν οι τούρκοι πράκτορες στην Θράκη από την άσκηση της 12ης Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού

Με ημερομηνία ανάρτησης 7 Μαρτίου 2017 διαβάζουμε στην ιστοσελίδα Birlik Gazetesi ότι οι προπαγανδιστές της Τουρκίας στην περιοχή της Θράκης ενοχλήθηκαν ιδιαίτερα για την διεξαγωγή άσκησης με πραγματικά πυρά της 12ης Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού που διεξάγεται από τις 7 έως τις 9  Μαρτίου στην περιοχή του πεδίου βολής (ΠΒ) ΑΕΤΟΣ".

Αναλυτικά το περιεχόμενο της ανάρτησης ανησυχεί ότι θα ερημώσουν τα βουνά για τρεις ολόκληρες μέρες και αναφέρει μια λίστα περιοχών στα τουρκικά που τις χαρακτηρίζει ως επικίνδυνες λόγω της διεξαγωγής της άσκησης του Ελληνικού Στρατού.
Οι περιοχές ευθύνης της άσκησης, που θα έπρεπε να αναγράφονται στα Ελληνικά, όπως και όλο το υπόλοιπο περιεχόμενο του ιστότοπου της καταφανούς κατευθυνόμενης από την Τουρκία ιστοσελίδας, είναι τα λατομεία ΜΑΚΡΗΣ, το ύψωμα ΚΑΖΑΝΙΑ, το Ύψωμα ΚΟΡΑΚΑΣ, τα ερείπια ΑΛΙΚΗΣ και το ύψωμα ΟΥΡΑΝΟΣ. Σε αυτές τις περιοχές απαγορεύεται κάθε κίνηση ή παραμονή ατόμων, οχημάτων και ζώων κατά την ώρα των βολών, για αποφυγή ατυχημάτων από τις 0800 έως τις 1600.
Πρέπει άμεσα να ελεγχθεί η λειτουργία τέτοιων ιστοσελίδων που αποδεικνύεται καθημερινά και πέραν πάσης αμφιβολίας από το περιεχόμενο τους ότι είναι αναπόσπαστο και πιστό μέρος του υβριδικού πόλεμου των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών κατά της Ελλάδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...