Η ΝΟΥΔΟΥΛΑ, Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ ΚΑΙ Η «ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΗ»

Ερώτηση και αίτηση κατάθεσης εγγράφων κατέθεσαν στη Βουλή, 48 βουλευτές της νουδούλας, προς τους Υπουργούς Τσακαλώτο, Χρήστο Σπίρτζη και Κοντονή, με θέμα: «”Ντοκουμέντα” διαπλοκής και προνομιακής δανειοδότησης του ομίλου Καλογρίτσα από την Τράπεζα Αττικής». Στην ερώτηση, αναλύονται λεπτομερώς τα έργα, οι ημέρες και τα προνομιακά δάνεια της εταιρείας του συντρόφου Καλογρίτσα, επί τσιπροκαμμεναρίας.



Ωραία όλα αυτά και σωστά και πρέπει να λάμψει η αλήθεια και να πληρώσουν αυτοί που πρέπει, αλλά οι όψιμοι «αντιδιαπλεκόμενοι» νουδούληδες ξέχασαν προφανώς την παροιμία «στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σκοινί» – ή πολύ απλά, νομίζουν πως απευθύνονται σε… κορόιδα. Καθότι το… εντιμότατο κόμμα τους χρωστάει γύρω στα 200 εκατομμύρια ευρώ στις τράπεζες, προϊόντα «προνομιακής δανειοδότησης». Τα οποία και δεν πρόκειται να ξεχρεώσει ποτέ!

(ΥΓ): Περισσότερες λεπτομέρειες για τον σύντροφο Καλογρίτσα και τα (μαρξιστικά-λενινιστικά) κόλπα του, μπορούν να μάθουν οι 48 από τον νυν σύμβουλο του Κούλη (και πρώην Γ.Γ. της ΚΝΕ), δημοσκόπο Τάκη Θεοδωρικάκο. Αυτός ξέρει!
Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.