Εφημερίδα “ΕΣΤΙΑ”: Ο Μπελογιάννης καταδικάστηκε ως κατάσκοπος και όχι για τις ιδέες του!

Μέσα σε λίγες μόλις λέξεις η εφημερίδα «ΕΣΤΙΑ» παρουσιάζει όλη την αλήθεια για τον αδίστακτο κομμουνιστή εγκληματία Μπελογιάννη.
Υπό τον τίτλο «Ντροπή» γράφονται τα εξής: «Σε αντίθεση με τις εντυπώσεις που έχει καλλιεργήσει η αριστερή προπαγάνδα, ο Νίκος Μπελογιάννης δεν κατεδικάσθη για τις ιδέες του.
Κατεδικάσθη και εξετελέσθη για συγκεκριμένες ενέργειες οι οποίες συνιστούσαν κατασκοπεία υπέρ ξένης, εχθρικής εκείνη την εποχή, χώρας. Είναι γεγονός ότι προέβη σε αυτές τις πράξεις εμφορούμενος από ιδεολογικά κίνητρα. Αισθανόταν ότι ανήκει στο καθεστώς της Σοβιετίας και όχι στο ελληνικό Έθνος. Και υπέρ αυτού του καθεστώτος ενεργούσε.
Προβαίνοντας σε ενέργειες που υπενόμευσαν την ασφάλεια του ελληνικού Κράτους. Συνεπώς η Σοβιετική Ένωσις, θα είχε κάθε λόγο να τον τιμά. Όμως το εγκληματικό εκείνο καθεστώς, έχει καταρρεύσει εδώ και δεκαετίες υπό το βάρος των εγκλημάτων και των ανομημάτων του. Και έρχονται τώρα, κάποιοι λειτουργοί του ελληνικού Κράτους, το οποίο ο Μπελογιάννης ήθελε να καταλύσει, και ιδρύουν μουσείο στην μνήμη του. Ντροπή».
Όντως, μόνο ντροπή αρμόζει σ΄όσους διαστρεβλώνουν την Ιστορία, τιμώντας έναν καταδικασμένο κατάσκοπο της Σοβιετικής Ένωσης και «γλείφτη» του δολοφόνου δεκάδων εκατομμυρίων ανθρώπων Στάλιν. Ντροπή, όμως, και στη ΝΔ, η οποία με την μαζοχιστική τάση δεκαετιών και με την θλιβερή και ηττοπαθή νοοτροπία «Τιμούμε τους αγώνες της αριστεράς» προετοίμασε καταλλήλως το έδαφος για τα αίσχη των τελευταίων ημερών.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.