Κυριακή, 26 Μαρτίου 2017

ΠΟΥΤΙΝ προς ΡΟΘΤΣΑΙΛΝΤ!«Θα νιώσετε το αληθινό νόημα του πόνου»...

Προειδοποιητικό μήνυμα έστειλε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν,στους Ροθτσάϊλντ,την οικογένεια που επιθυμεί να φέρει τη νέα τάξη πραγμάτων και  την παγκοσμιοποίηση ώστε να ελέγχει ολόκληρο τον πλανήτη.
«Αν οι γιοι μου δεν ήθελαν πολέμους, δεν θα υπήρχε κανένας» , είχε δηλώσει κάποτε η μητέρα  ενός Ροθτσάϊλντ  Gutle Schnaper Rothschild τον 18ο αιώνα. Ισραήλ,  Παλαιστίνη, Ρωσία,  Ουκρανία,  Τουρκία,  Ιράκ,  Συρία,  Ιράν,  Λιβύη,  Βόρεια Κορέα, είναι στο στόχαστρο καθώς υπάρχει αναβρασμός και διαμάχες και ενδεχομένως κάποια από αυτές να ξεφύγει.

Ο Ρώσος Πρόεδρος λοιπόν σε μία ομιλία του πριν από λίγες μέρες, απευθύνθηκε  στην οικογένεια  Rothschild λέγοντας τα εξής:

«Η Ρωσία θα παίξει πλέον «παιχνίδια» με τις Ηνωμένες Πολιτείες και θα συμμετάσχει σε μυστικές διαπραγματεύσεις στο «πίσω δωμάτιο» … Η χώρα μου  είναι έτοιμη για σοβαρές συμφωνίες, αλλά μόνο αν αυτές  οι συμφωνίες αφορούν την συλλογική ασφάλεια …Όλα όμως τα συστήματα της παγκόσμιας συλλογικής ασφάλειας βρίσκονται σε διάλυση .

Δεν υπάρχουν πλέον οποιεσδήποτε διεθνείς εγγυήσεις ασφάλειας για όλες τις χώρες σε όλα τα επίπεδα και ο υπεύθυνος για την καταστροφή της παγκόσμιας συλλογικής ασφάλειας είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής …και κανένας άλλος.

… Οι οικοδόμοι της Νέας Τάξης Πραγμάτων έχουν αποτύχει προσπαθώντας να χτίσουν  ένα κάστρο στην άμμο … Η Ρωσία τάσσεται υπέρ μιας συντηρητικής προσέγγισης στην εισαγωγή καινοτομιών στις κοινωνικές τάξεις, αλλά δεν είναι σε αντίθεση με την έρευνα και τη συζήτηση αυτών των καινοτομιών, για να δούμε πως θα εισάγουμε  κάποιες από αυτές …

… Η χώρα μου  δεν έχει καμία πρόθεση οικοδόμησης καμία παγκόσμιας  αυτοκρατορίας αλλά δεν θα πάει «για ψάρεμα στα θολά νερά»  που δημιουργούν οι ΗΠΑ  διευρύνοντας συνεχώς την «αυτοκρατορία του χάους … ενώ οι προκλήσεις κατά της χώρας μου βρίσκονται σε εξέλιξη ήδη σε μια τεράστια περιοχή … η Ρωσία δεν θα επιχειρήσει να διαμορφώσει τον κόσμο διότι ο καθένας έχει την δική του εικόνα, αλλά δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να διαμορφώσει στην κάθε χώρα την δική του «εικόνα» .

Η χώρα μου δεν θα αυτό-απομονωθεί στον εαυτό της μακριά από τον κόσμο και όποιος επιχειρήσει να το πράξει θα αποκομίσει μια μεγάλη παγκόσμια δίνη.

Επίσης η Ρωσία  είναι πρόθυμη να λειτουργήσει ως σωτήρας του κόσμου, όπως η ίδια έχει πράξει στο παρελθόν …

… Η Ρωσία δεν επιθυμεί να εξαπλωθεί το χάος , δεν θέλει πόλεμο,  αλλά δεν έχει καμία πρόθεση να ξεκινήσει κάποιον.

Ωστόσο, σήμερα βλέπουμε ότι το ξέσπασμα ενός παγκόσμιου πολέμου είναι σχεδόν αναπόφευκτο, και  προετοιμαζόμαστε   για αυτό από το  Α και συνεχίζουμε . Η Ρωσία δεν θέλει πόλεμο, αλλά ούτε  τον φοβάται κιόλας σε καμία περίπτωση …

Η χώρα μου  δεν προτίθεται να αναλάβει ενεργό ρόλο στην παρεμπόδιση εκείνων που εξακολουθούν να κατασκευάσουν την Νέα Παγκόσμια Τάξη, όμως η Ρωσία θα αντιταχθεί τις προσπάθειές τους αν αυτοί αρχίσουν να προσκρούουν  σε βασικά συμφέροντα της χώρας μου.

Θα  προτιμούσαμε να στεκόμαστε και να παρακολουθούμε όλους αυτούς να πράττουν όσα άνομα πράττουν, αλλά εκείνοι που θα καταφέρνουν να σύρουν  τη Ρωσία σε αυτή τη διαδικασία, θα νιώσουν το αληθινό νόημα του πόνου …

… Η νέα ελίτ της Ρωσίας έχει το υπόβαθρο να δώσει τον ίδιο τόνο και στο μέλλον, με τις όποιες αποφάσεις προκύψουν από τη βούληση του λαού …»
voicenews.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...