Τετάρτη, 12 Απριλίου 2017

Άθλια ψέματα εθνομηδενιστών για το κόστος μεταφοράς του Αγίου Φωτός

Μέσα σε λίγες μόνο λέξεις η «Δημοκρατία» φροντίζει να κάνει κόσκινο τα ασύστολα ψεύδη των ανθελλήνων και αντιχριστιανών που «ανησυχούν» για την τιμή του κόστους της μεταφοράς του Αγίου Φωτός.

Υπό τον τίτλο «Ψέματα αθέων για το κόστος μεταφοράς» αναφέρονται τα εξής: «Οι αντικληρικαλιστές και οι εμμονικοί άθεοι συνεχίζουν με μένος να επιτίθενται στην Εκκλησία και να λοιδορούν με τον πιο σκαιό τρόπο το θρησκευτικό συναίσθημα εκατομμυρίων Ελλήνων πολιτών.

Οι συγκεκριμένοι κύκλοι, καλυπτόμενοι από την ανωνυμία του διαδικτύου, επιχειρούν να “δηλητηριάσουν” το κλίμα κατάνυξης της Μεγάλης Εβδομάδας. Έφτασαν, μάλιστα, στο σημείο να πλαστογραφήσουν έγγραφο του υπουργείου Εξωτερικών, προκειμένου να διακινήσουν την ψευδή πληροφορία ότι δήθεν το κόστος μεταφοράς του Αγίου Φωτός στην Αθήνα κοστίζει 3.760.000 ευρώ!
Η αλήθεια είναι ότι το συνολικό κόστος των δύο πτήσεων του αεροσκάφους της Πολεμικής Αεροπορίας προς και από το Ισραήλ (καύσιμα, συντήρηση του αεροσκάφους, φόροι αεροδρομίου) δεν ξεπερνά τα 20.000 ευρώ. Φυσικά, για τους εκκλησιομάχους ισχύει η αρχή: “Μην αφήσεις την αλήθεια να χαλάσει μια ωραία ιστορία”.».
Όπως διαπιστώνουμε από το κείμενο που προηγήθηκε, το κόστος της μεταφοράς του Αγίου Φωτός ισοδυναμεί με τρεις περίπου μηνιαίους βουλευτικούς μισθούς του Μπαλαούρα, του Καραγιαννίδη και του Μπάρκα ή με τον ετήσιο «τζίρο» ενός μόνο από τους αναρίθμητους «κηφήνες» που έχει φροντίσει ο ΣΥΡΙΖΑ να διορίσει σε κάποια δημόσια θέση.
Όσο για τον αριθμό των 3.760.000, που χρησιμοποιούν τα διάφορα διαδικτυακά «τρολ» του εθνομηδενισμού και της ισοπέδωσης των πάντων, αν μπορεί να ανταποκρίνεται κάπου ως πραγματικό μέγεθος, αυτό δεν σχετίζεται φυσικά σε καμία περίπτωση με το κόστος της μεταφοράς του Αγίου Φωτός, αλλά πιθανότατα αφορά τις συνολικές ετήσιες «εξυπηρετήσεις» του ΣΥΡΙΖΑ προς τον κομματικό «στρατό» του.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...