Καταρρέει η προπαγάνδα των ευρωλιγούρηδων: Οι Έλληνες επιθυμούν έξοδο από τα εθνοκτόνα Μνημόνια και την ευρωζώνη!

Η δημοσκόπηση της Kappa Research για το "Βήμα της Κυριακής" πέρα από την επιβεβαίωση της σταθερής ανόδου για την Χρυσή Αυγή φανέρωσε και την αποστροφή των Ελλήνων στα Μνημόνια και την ευρωζώνη.
Η προπαγάνδα των "ευρωλιγούρηδων" φαίνεται να γκρεμίζεται, καθώς ο Ελληνικός Λαός έχει βιώσει οδυνηρά τις συνέπειες των εθνοκτόνων Μνημονίων, αλλά και της ένταξης της χώρας στην ευρωζώνη.

Είναι πια κοινή πεποίθηση πως η Πατρίδα μας σύρθηκε στην μέγγενη των Μνημονίων και από τις εθελόδουλες υποτακτικές κυβερνήσεις και τα κοράκια των διεθνών τοκογλύφων και πως η μόνη διέξοδος είναι η απαλλαγή από τα Μνημόνια και η επιστροφή στο Εθνικό νόμισμα.

Έτσι, παρά την προπαγάνδα για τα... καλά και συμφέροντα των Μνημονίων και της ΟΝΕ σύμφωνα με την έρευνα της Kappa Research το 44% των Ελλήνων έχει αφυπνιστεί και επιθυμεί αποχώρηση από την Ευρωζώνη.
Επιπλέον, το 47% των Ελλήνων φρονεί πως η Ευρωζώνη πρέπει να καταργηθεί και να επιστρέψουν οι χώρες στις Εθνικές οικονομίες και νομίσματα. Μπορεί βέβαια και για τα δυο στατιστικά στοιχεία, όπως και η παραμονή στο ευρώ στην παρούσα φάση να υπερτερεί, αλλά είναι ενδεικτικό ότι το κλίμα ολοένα και αναστρέφεται.
Είναι θέμα χρόνου - και αυτό θα το επιδιώξει και θα το αποφασίσει ο ίδιος ο Λαός - η Πατρίδα μας μέσω ενός πραγματικού και μαζικού δημοψηφίσματος να αποχωρήσει από την Ευρωζώνη και την δικτατορία των τραπεζιτών και των τοκογλύφων!

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.