Δεν υπάρχει πάτος στην ξεφτίλα: Συγγνώμη από το ΚΚΕ ζήτησε ο Άδωνις Γεωργιάδης

Το πόσο «δήθεν» και κάλπικος είναι ο (υποτιθέμενος) αντικομμουνισμός του «σκληρού δεξιού»(…) Σπύρου – Άδωνι Γεωργιάδη, αλλά και της ΝΔ γενικότερα, φαίνεται και από την κατάληξη που είχε ο τηλεοπτικός του καυγάς με τον διευθυντή της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Ζαχαριάδη, τον οποίο χαρακτήρισε ως «κομμουνιστή και αγράμματο». Το τι συνέβη, όμως, στην συνέχεια το πληροφορηθήκαμε στην «Ελευθερία του Τύπου», όπου διαβάζουμε –συν τοις άλλοις- και τα εξής:

«Ωστόσο, αργότερα, στη Βουλή, στη συζήτηση για την Εξεταστική για την Υγεία, ο γ.γ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας μίλησε για γραφικότητα Γεωργιάδη, σχολιάζοντας τις πρωινές δηλώσεις. Όταν έλαβε τον λόγο ο Άδωνις, προσπάθησε να λύσει την “παρεξήγηση” με το ΚΚΕ. Και στρεφόμενος προς τα εκεί, δήλωσε απολογητικά: “Δεν είχα πρόθεση να σας προσβάλω. Εσείς είστε γνήσιοι κομμουνιστές, εγγράμματοι και μαρξιστές. Με αυτά που λέτε διαφωνώ, αλλά βγάζουν νόημα. Όχι σαν τον κ. Κατρούγκαλο, που δηλώνει κομμουνιστής, αλλά θέλει τη χώρα στην ΕΕ”».
Εκτός από την ξεκάθαρη πολιτική δειλία του «Μπουμπούκου» απέναντι στους «γνήσιους κομμουνιστές», είναι επίσης ολοφάνερο ότι επιχειρεί να προσβάλει και την νοημοσύνη μας. Ο Γεωργιάδης χαρακτήρισε τους συριζαίους ως «κομμουνιστές», με σαφές απαξιωτικό περιεχόμενο και χωρίς διαχωρισμό σε «ορίτζιναλ» και «γιαλαντζί». Παρότι ο ανεπάγγελτος και παιδί του κομματικού σωλήνα του ΚΚΕ Κουτσούμπας τον προσέβαλε αποκαλώντας τον ως γραφικό, ο Γεωργιάδης φέρθηκε σαν κάποιον που τον φτύνουν αλλά υποστηρίζει ότι… ψιχαλίζει. Επί της ουσίας, ζήτησε συγγνώμη απ’ αυτούς που τον χαρακτήρισαν υποτιμητικά ως γραφικό και έπλεξε το εγκώμιό τους ως «γνήσιοι κομμουνιστές, εγγράμματοι και μαρξιστές»!
Ένα ακόμη δείγμα «της δεξιάς της καρπαζιάς», της ψευτομαγκιάς και της θρασυδειλίας, που βεβαίως δεν χαρακτηρίζει μόνο τον «φωνακλά» Γεωργιάδη, αλλά και σε όλη την ΝΔ. «Η πλάκα» είναι ότι τόσο οι προσκυνημένοι απέναντι στο εθνοπροδοτικό ΚΚΕ, όπως ο Γεωργιάδης, άλλοι βουλευτές της ΝΔ και πρώτος και… καλύτερος ο νυν αρχηγός της, αλλά και κάποια θλιβερά «νούμερα» της πιο κάλπικης «εθνικοφροσύνης», ανά τακτά χρονικά διαστήματα υπερτονίζουν την αναγκαιότητα υπερψήφισης της ΝΔ για την αποφυγή του… κομμουνιστικού κινδύνου. Ο (νέος) ιδεολογικός και πολιτικός εξευτελισμός του αντιπροέδρου της ΝΔ δείχνει ότι το κόμμα αυτό όχι μόνο είναι ανίκανο να αντιμετωπίσει την κομμουνιστική λέπρα, αλλά φροντίζει να επιβεβαιώνει περίτρανα την ρήση του Λένιν για το σχοινί και τους αστούς….
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.