Η «ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ, ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ CIA» ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Αναρχοκομμουνιστική συμμορία με την επωνυμία «Ταξιαρχία Παύλος Φύσσας» (ήτοι, «Ταξιαρχία Αλέξης Τσίπρας, Πάνος Καμμένος και CIA», ανέλαβε την ευθύνη για την πρόσφατη παρακρατική επίθεση κατά των κεντρικών γραφείων της Χρυσής 
Αυγής, με κείμενο που ανήρτησε στον γνωστό διαδικτυακό βόθρο του Σόρος.



Στο κατεβατό που γράφτηκε στα σκοτεινά υπόγεια της ΚΥΠ, απαριθμούνται όλα τα «επιχειρήματα» της συστημικής και ειδικά της κουκουέδικης προπαγάνδας κατά της Χρυσής Αυγής, ενώ είναι διανθισμένο με απειλές του τύπου «ήρθαμε και θα ξανάρθουμε», «φασίστες θα περάσουμε από πάνω σας» και τα λοιπά.

Βεβαίως, τα τσογλάνια της ΚΥΠ –και όχι μόνον αυτής- ενώ παρατηρούν ότι: «Όλος τυχαίως, για έδρα όλων αυτών των δραστηριοτήτων επέλεξαν ένα κτίσμα μέσα στην καρδιά του κρατικού μηχανισμού και της ασφάλειας: απέναντι ακριβώς από τη Σχολή της Αστυνομίας και το Υπουργείο Δικαιοσύνης, δίπλα στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης», δεν μπαίνουν καν στον κόπο να εξηγήσουν στους χαχόλους που απευθύνονται, γιατί δεν υπήρξε άμεση αστυνομική επέμβαση στο «έργο» τους και γιατί οι πρώτοι αστυνομικοί εμφανίστηκαν στο σημείο 10 ολόκληρα λεπτά μετά. Αλλά, τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται!

(ΥΓ): Όσα πήραν για την παρακρατική επίθεση (βλέπετε δουλεύουν «με το κομμάτι»…), να τα φάνε φάρμακα! Κι όσα περισσέψουν, να τα κάνουν μασούρι και να βάλουν στους πολύ… ευρύχωρους πρωκτούς τους!

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.