Προειδοποίηση Πούτιν: Αναμένονται και άλλες «false flag» επιθέσεις με χημικά στην Συρία

Οι μυστικές υπηρεσίες της Ρωσίας κατέχουν πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ετοιμάζονται περαιτέρω προκλητικές ενέργειες με χημικά στην Συρία, όπως η πρόσφατη στην επαρχία Ιντλίμπ (Χαν Σαϊκχούν). Ο Πούτιν δήλωσε ότι παρόμοια περιστατικά «false flag» είναι πιθανόν να γίνουν στα προάστια της Δαμασκού και σε άλλες πυκνοκατοικημένες περιοχές, με στόχο να κατηγορηθεί η νόμιμη κυβέρνηση της Δαμασκού.

Η δήλωση του Πούτιν έγινε λίγες ώρες πριν φθάσει για επίσημη επίσκεψη στην Μόσχα ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Rex Tillerson. Ο Tillerson αναμένεται κατά την διάρκεια της επίσκεψης του να ζητήσει από τον ομόλογο του Λαβρόφ να διακόψει η Μόσχα την υποστήριξη της στο καθεστώς Άσαντ, κάτι που είναι ευσεβής πόθος εδώ και πολλά χρόνια του βαθέως σιωνιστικού κράτους της Ουάσιγκτον.
Με την «false flag» επιχείρηση με τα χημικά και την επακολουθήσασα πυραυλική επίθεση των ΗΠΑ είναι σαφές ότι εξοργίσθηκε η Ρωσία, αυτό όμως δεν είναι λόγος ή αιτία να αποστασιοποιηθεί από τον Άσαντ, ίσα-ίσα οι σχέσεις μεταξύ Δαμασκού και Μόσχας συσφίγγονται ακόμη περισσότερο. Εν των μεταξύ η ισορροπία δυνάμεων στην Συρία παραμένει ως έχει, ο Άσαντ συνεχίζει να κερδίζει έδαφος και να εξολοθρεύει τους τελευταίους θύλακες των ισλαμοσυμμοριτών και η πυραυλική επίθεση των ΗΠΑ ουδόλως επηρέασε την στρατηγική των Συριακών Ενόπλων Δυνάμεων και των συμμάχων τους.
Είναι σαφές ότι το κύρος της Ρωσίας ως παγκόσμια δύναμη είναι στενά συνδεδεμένο με το αποτέλεσμα της επέμβασης στην Μέση Ανατολή, ένα αποτέλεσμα για το οποίο έχει προσωπικά εγγυηθεί ο Πούτιν. Υπό αυτό το πρίσμα είναι ηλίθιο κάποιοι να προσμένουν να εγκαταλείψει ο Πούτιν τους κύριους συμμάχους του στην Μέση Ανατολή που είναι το συριακό και ιρανικό καθεστώς.
Η διατήρηση και ενίσχυση των δεσμών με την Συρία και το Ιράν είναι οι βασικοί πυλώνες της μετασοβιετικής γεωπολιτικής για την Μέση Ανατολή, πυλώνες που έχουν άμεση σχέση με την στρατηγική κατά της εξάπλωσης της σουνιτικής ισλαμικής τρομοκρατίας και την εξουδετέρωση των σιωνιστικών σχεδίων για περικύκλωση της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Ο Πούτιν υπερασπιζόμενος τον Άσαντ της Συρίας και το σιιτικό Ιράν εξασφαλίζει στρατηγικό πλεονέκτημα για την χώρα του και εξυπηρετεί τα γεωπολιτικά συμφέροντα της Ρωσίας στην Μέση Ανατολή και Ανατολική Μεσόγειο.
Οι ευσεβείς πόθοι λοιπόν των Σιωνιστών παρά την πυραυλική επίθεση των ΗΠΑ στην Συρία δεν υλοποιούνται, η θεμελιώδης ισορροπία δυνάμεων παραμένει υπό τον έλεγχο της Ρωσίας και των δυνάμεων του Άσαντ, καθώς και των συμμάχων τους Ιράν και Χεζμπολάχ. Μπορεί οι χορηγοί των ισλαμοσυμμοριτών να ετοιμάζουν και άλλες επιχειρήσεις «false flag» στην Συρία, όμως το μέτωπο Ρωσίας-Συρίας-Ιράν παραμένει αρραγές και ανθεκτικό στις όποιες προβοκάτσιες του βαθέως σιωνιστικού κράτους της Ουάσιγκτον.
Γ. Λιναρδής

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.