O MISTER TSIPRAS ΕΔΩΣΕ ΟΝΟΜΑ ΣΚΛΗΡΟΥ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΗ ΣΕ ΣΗΡΑΓΓΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ

Δεν εγκαινίασε μόνο τις νέες σήραγγες των Τεμπών το τσιράκι της Μέρκελ που παριστάνει τον πρωθυπουργό της Ελλάδος, αλλά τις… βάφτισε κιόλας (ως «νονός» που είναι): Αντώνης Βρατσάνος, Μαρίνος Αντύπας και Ρήγας Φεραίος.
Γνωστός βεβαίως ο Ρήγας Φεραίος, γνωστός και ο Αντύπας, αλλά ποιος είναι ο Βρατσάνος;
Αυτός είναι γνωστός μόνο στους κύκλους των κομμουνιστοσυμμοριτών!



Πρόκειται για τον Αντώνη Αγγελούλη, όπως ήταν το πραγματικό του επώνυμο, ο οποίος ήταν φυσικά εαμοβούλγαρος, ενώ μετά το τσάκισμα των κομιτατζήδων του ΔΣΕ κατέφυγε στην χώρα του «πατερούλη» Στάλιν, όπως και πολλοί άλλοι πράκτορες του σλαβισμού.

Ο «πατερούλης» όμως ήταν φύσει καχύποπτος κι έστειλε τα κομμούνια στην μακρινή Τασκένδη του Ουζμπεκιστάν, κι όχι στις περιοχές που ζούσαν Έλληνες, όπως π.χ. στην Κριμαία.

Το 1956, μετά το 20ο συνέδριο του ΚΚΣΕ και την αποκαθήλωση του Στάλιν, ακολούθησε η αποκαθήλωση και του «Στάλιν της Ελλάδος» Ζαχαριάδη, με την

6η Ολομέλεια της Κ.Ε. του ΚΚΕ, που έλαβε χώρα από τις 11 έως τις 13 Μαρτίου 1956, στο Βουκουρέστι.

Ακολούθησε η εκδίωξη-διαγραφή των σκληρών σταλινικών από το ΚΚΕ και μεταξύ αυτών ήταν και ο τιμηθείς από τον mister Tsipra «Βρατσάνος», που μετακόμισε στην Ρουμανία.

Διόλου περίεργο βεβαίως που τα τσιράκια της Μέρκελ τιμούν, τη μία τον Ζαχαριάδη, την άλλη τον Μπελογιάννη και την παράλλη τον «Βρατσάνο».
 Καθότι, παρά τις μεταλλάξεις τους, παραμένουν σταλινικοί μέχρι το κόκκαλο!


ΟΙ ΗΡΩΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΟΥ ΣΑΜΠΟΤΑΡΙΣΤΗ «ΒΡΑΤΣΑΝΟΥ»… ΠΩΣ ΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΤΙΝΑΞΗ ΚΑΘΑΡΙΣΕ 450+150+1=601 ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ!


Στην αρχη  σας ενημερώσαμε για τον σκληρό σταλινικό κομμουνιστοσυμμορίτη «Βρατσάνο» (επαναστατικό ψευδώνυμο του Αντώνη Αγγελούλη), το όνομα του οποίου έδωσε ο mister Tsipras σε μια από τις σήραγγες των Τεμπών.

Τώρα, θα σας ενημερώσουμε και για τα… ηρωικά του κατορθώματα κατά την περίοδο της κατοχής, με θύματά του… χιλιάδες Γερμανούς. Διαβάστε πως με μια και μόνη ανατίναξη (σε… άγνωστο τόπο), προκάλεσε τον θάνατο… 450+150+1=601 Γερμανών:

«Κορυφαίο επίτευγμα της αντιστασιακής σαμποταριστικής δράσης του Αντώνη Βρατσάνου είναι η υπό την καθοδήγησή του ανατίναξη από το Τάγμα Μηχανικού, της «Ταχείας 53» (γερμανικής αμαξοστοιχίας που κατευθυνόταν στο Ανατολικό Μέτωπο), στις 23 Φλεβάρη του 1944. Η στρατηγικής σημασίας επιχείρηση αυτή θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα σαμποτάζ στην Ευρώπη κατά των Γερμανών ναζί. Η αμαξοστοιχία ήταν γεμάτη με Γερμανούς αξιωματικούς και στρατιώτες και η ανατίναξή της στοίχισε στους κατακτητές 450 νεκρούς, μεταξύ των οποίων ένας στρατηγός με το επιτελείο του και 150 αξιωματικοί της Βέρμαχτ».

Πως είπατε; Δεν έχετε τίποτα ακουστά για την «Ταχεία 53» και την ανατίναξή της και μάλιστα με τόσα πολλά θύματα; Γιατί, ο «Βρατσάνος» είχε;

Γράφει ο Αντίοχος

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.