Πού το πάει ο Ράμα; Νέες καταγγελίες ομογενών για στοχοποίηση (vid)

Η Αλβανία «βράζει» ενώ ο Ράμα την ονειρεύεται μέχρι την Πρέβεζα,
Η ελληνική επανάσταση ήταν εμπνευσμένη από τον Αλή Πασά
ειπε ο μακακας

Μετά τις εμπρηστικές δηλώσεις του Αλβανού πρωθυπουργού Έντι Ράμα που οραματίζεται την «Μεγάλη Αλβανία» αλλά και την ένωση με το Κόσσοβο τα μέλη της ελληνικής μειονότητας καταγγέλλουν ανθελληνικές πρακτικές από την κυβέρνηση Ράμα ενόψει των εκλογών του Ιουνίου.


Έλληνες ομογενείς βρέθηκαν πριν από λίγες ημέρες έξω από τα δικαστήρια της Αυλώνας και διαμαρτυρήθηκαν αναρτώντας πανό που ανέγραφε: «Η χριστιανική Χιμάρα δεν θα υποδουλωθεί. Έξω από τη γη μας Ολιγάρχες και Μαφία».
Όπως υποστηρίζουν οι Έλληνες ομογενείς στην καρδιά της περιοχής της μειονότητας μεγάλες εκτάσεις περνούν στα χέρια Αλβανών μουσουλμάνων.
Το πιο πρόσφατο «χτύπημα» του Αλβανού πρωθυπουργού σημειώθηκε την Κυριακή (23/4) στο Αλύκο όπου ο Έντι Ράμα μοίρασε σε ομογενείς και μουσουλμάνους τίτλους ιδιοκτησίας.
Στην εκδήλωση βρέθηκε και δημοσιογράφος του himara.gr, που του είπε: «Από τη μία μας δίνετε τους τίτλους ιδιοκτησίας και από την άλλη γκρεμίζετε τις εκκλησίες μας όπως τον Άγιο Αθανάσιο στους Δρυμάδες. Ήρθατε εδώ για να μας δείξετε ότι είστε φιλέλληνας αλλά κοιτάτε πως να αφανίσετε τον Ελληνισμό εδώ γι' αυτό και ενώσατε το Βρανίστι με τον Δήμο Χιμάρας».
Άμεσα μέλη της προσωπικής φρουράς του Αλβανού πρωθυπουργού τον απομάκρυναν από το σημείο.
Στελέχη της ελληνικής μειονότητας ανέφεραν ότι όσο πλησιάζουμε στην ημερομηνία των εκλογών ο Ράμα θα αυξάνει τις «εθνικιστικές κορώνες».
Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του Alpha:





Νέα πρόκληση από τον Ράμα: Η ελληνική επανάσταση ήταν εμπνευσμένη από τον Αλή Πασά
Σε νέα πρόκληση προχώρησε το βράδυ της Τρίτης μέσω ανάρτησης στο προφίλ του στο Facebook ο Αλβανός Πρωθυπουργός, Έντι Ράμα.
Ο Ράμα ανήρτησε φωτογραφία του Αλή Πασά με αφορμή τη συμπλήρωση 195 ετών από τον θάνατο του. Έκανε λόγο για μία ιδιοφυία και κατέληξε ότι η ελληνική επανάσταση ήταν εμπνευσμένη απ’ αυτόν.
Δείτε το βίντεο από το Star:


Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.