Χτύπησε κόκκινο ο αντιχριστιανισμός των συριζαίων: “Κατάλοιπο της παγανιστικής περιόδου” το Άγιο Φως για τον Μπαλαούρα! video

Το μένος των ανθελλήνων συριζαίων για το Έθνος και την Ορθόδοξη Πίστη είναι γνωστό.
Όσο και να προσπαθεί ο άθεος Τσίπρας (που δεν έχει τελέσει θρησκευτικό γάμο, ούτε έχει βαφτίσει τα παιδιά του) να πείσει για το αντίθετο με τις υποκριτικές επισκέψεις του σε εκκλησίες και μοναστήρια, δεν μπορεί να κρυφτεί ο εθνομηδενισμός και ο αντιχριστιανισμός του Σύριζα.
Κλασικό παράδειγμα άθεου μπολσεβίκου ο... χαμηλοσυνταξιούχος Μπαλαούρας, ο οποίος ανερυθρίαστα επιμένει στην πολιτική του θέση για κατάργηση της έλευσης του Αγίου Φωτός από τον Πανάγιο Τάφο στην Ελλάδα.

Σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου για την θέση του αυτή, εμμένει και δηλώνει: "είναι απαράδεκτο το ότι ενισχύουμε ένα κατάλοιπο της παγανιστικής περιόδου και το ενισχύουμε με το κράτος, όπου το κράτος πρέπει να είναι ανεξίθρησκο. Και το δεύτερο είναι ότι υπάρχει ένα σημαντικό κόστος".

Όντως Μπαλαούρα υπάρχει ένα σημαντικό κόστος από την στιγμή και οι λοιποί σου σύντροφοι δεν άφησαν ευρώ στα δημόσια ταμεία!
Αλλά ποιος έχασε την ντροπή ή τον σεβασμό στα όσια και ιερά της Πίστεως, για να την βρει ο Μπαλαούρας;





Οι αντίχριστοι της Ένωσης Αθέων χαρακτήρισαν το Άγιο Φως ως… «τουριστική ατραξιόν»

Η περιθωριακή και παρακμιακή ομαδούλα της Ένωσης Αθέων επιλέγει και πάλι να προκαλέσει με την (επιλεκτική) στάση της λίγες μόλις ημέρες πριν από την Μεγάλη Εβδομάδα.
Χαρακτηριστικά είναι τα όσα γράφει η «Δημοκρατία», όπου υπό τον τίτλο «Λοιδορούν το Άγιο Φως οι άθεοι» και υπότιτλο «Η περιθωριακή Ένωση ξαναχτυπά εν όψει Μεγάλης Εβδομάδας, χλευάζοντας πάλι τους χριστιανούς», διαβάζουμε τα εξής:
«Τουριστική ατραξιόν χαρακτηρίζει το Άγιο Φως η περιθωριακή Ένωση Αθέων και λίγες μόλις ημέρες μετά την αποτυχημένη “φιέστα” στο Πάντειο επιστρατεύει, εν όψει της Ανάστασης και του Πάσχα, το προσφιλές θέμα της, το Άγιο Φως και τη μεταφορά του στην Ελλάδα, προκειμένου να συντηρηθεί στην επικαιρότητα.
Η έλευση του Αγίου Φωτός στην Ελλάδα από τα Ιεροσόλυμα αποτελεί εμμονή, όπως φαίνεται, των υπευθύνων των Αθέων, καθώς σχεδόν όλη η επιχειρηματολογία τους κατά της χριστιανικής θρησκείας κινείται γύρω από τη χλεύη του θρησκευτικού συναισθήματος των πολιτών. Η Ένωση Αθέων στην τελευταία ανακοίνωσή της, που κοινοποιήθηκε σε όλα τα κοινοβουλευτικά και μη κόμματα, πλην της Χρυσής Αυγής, αλλά και στα ελληνικά και τα διεθνή ΜΜΕ, αναπτύσσει τη γνωστή επιχειρηματολογία και χαρακτηρίζει το Άγιο Φως “καντήλι-αρχηγό κράτους”, ενώ σχολιάζει ως “όνειδος και ασυνέπεια” εκ μέρους του κράτους τη μεταφορά του στην Ελλάδα. Επίσης, επιτίθεται στα όργανα της συντεταγμένης Πολιτείας, χαρακτηρίζοντας τη μεταφορά και την υποδοχή του Φωτός “μια σκανδαλώδη δαπάνη” και “προσβλητική για τη νοημοσύνη των σκληρά φορολογούμενων πολιτών μιας πρακτικά χρεοκοπημένης χώρας”.
Επιπλέον, η Ένωση Αθέων, χαρακτηρίζοντας το Άγιο Φως “τουριστική ατραξιόν”, στρέφεται και κατά του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων και επιχειρεί με ισοπεδωτικό τρόπο να απαξιώσει όχι μόνο την ύψιστη θρησκευτική αποστολή του, αλλά και τον ιδιαίτερα κρίσιμο εθνικό ρόλο που διαδραματίζει στην τόσο ευαίσθητη περιοχή της Μέσης Ανατολής. Πέρυσι η Ένωση Αθέων λοιδόρησε και το θρησκευτικό αίσθημα των πολιτών, δείχνοντας πώς εννοεί την ανεξιθρησκεία, καλώντας σε “τσιμπούσια” με κρέας την ώρα του Επιταφίου τη Μεγάλη Παρασκευή».
Το δημοσίευμα της «Δημοκρατίας» είναι πραγματικά αποκαλυπτικό για τους υβριστές της Ορθόδοξης Πίστης του Λαού μας, οι οποίοι μετά τα περσινά αίσχη (κάλεσμα για κρεατοφαγία την Μεγάλη Παρασκευή) επανέρχονται φέτος δριμύτεροι, χαρακτηρίζοντας το Άγιο Φως ως «καντήλι - αρχηγό κράτους» και «τουριστική ατραξιόν» και «όνειδος και ασυνέπεια» την μεταφορά του εκ μέρους του Κράτους στην Ελλάδα.


Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.