Τρίτη, 16 Μαΐου 2017

Όταν το κόμμα Σαμαρά έβγαζε προεκλογικό διαφημιστικό με πραγματικό ξύλο μέσα στη Βουλή - ΒΙΝΤΕΟ

«Θίχτηκαν» οι «δημοκράτες» στα κόμματα, τα κανάλια και τις φυλλάδες από το στημένο επεισόδιο που έλαβε χώρα χθες, ύστερα από την «βόλτα» που έκανε ο Δένδιας σε ολόκληρη την αίθουσα της Βουλής, προκειμένου να προκαλέσει.
Βεβαίως, στην πραγματικότητα δεν υπήρχε ουσιαστικό περιστατικό, όμως υπήρχε συντεταγμένο σχέδιο και συνεννόηση μεταξύ ΝΔ και Σύριζα, προκειμένου να αποκλειστεί ο λόγος της Χρυσής Αυγής και να
μην ακουστούν αλήθειες σχετικά με το νέο μνημόνιο της αριστεράς, το οποίο ο Σύριζα θα ψηφίσει, αλλά θα εφαρμόσει η ΝΔ.
Στο παρελθόν έχουν υπάρξει πολλά περιστατικά που στην Βουλή φτάσαμε να δούμε μπουνιές, ακόμα και απόπειρες πνιγμού. Μία περίπτωση που έχει εξαιρετική σημασία είναι ο ξυλοδαρμός του βουλευτή του ΠαΣοΚ Γιάννη Διαμαντίδη από τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Ζαχαράκη.
Ο λόγος που έχει εξαιρετική σημασία το εν λόγω περιστατικό δεν είναι μόνο η αγριότητα της επιθέσεως, αφού ο Ζαχαράκης έπιασε κανονικά από τον λαιμό τον Διαμαντίδη, αλλά και το γεγονός ότι το περιστατικό έγινε διαφημιστικό μήνυμα της Πολιτικής Άνοιξης, του κόμματος του Αντώνη Σαμαρά, του Πρωθυπουργού που έπαιρνε τηλέφωνο τον Δένδια από το εξωτερικό και τον έβριζε όταν φάνηκε ότι δεν υπήρχαν στοιχεία κατά της Χρυσής Αυγής.
Κοινώς, όχι μόνο ασκήθηκε βία εντός της Βουλής, αλλά χρησιμοποιήθηκε και ως διαφημιστικό μήνυμα από το κόμμα του Σαμαρά.
Το περιστατικό μπορείτε να το δείτε στο παρακάτω βίντεο στο διάστημα 00:21 – 00:23:

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...