Οι πρώτες στιγμές μετά την έκρηξη και η μεταφορά του τραυματία Λ.Παπαδήμου στο νοσοκομείο! (φωτό & βίντεο)

Ε.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: «ΤΟΝ ΕΙΔΑ, ΕΧΕΙ ΤΡΑΥΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΣΩΜΑ»
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος βρέθηκε στον Ευαγγελισμό όπου συνάντησε τον πρώην πρωθυπουργό Λ. Παπαδήμο όπου έπεσε θύμα τρομοκρατικής επίθεσης με παγιδευμένο φάκελο σήμερα το απόγευμα, και είπε χαρακτηριστικά ότι έχει τις αισθήσεις του, αλλά φέρει τραύματα σε όλο του το σώμα.


Αυτή την ώρα εξετάζεται το ενδεχόμενο της μεταφοράς του σε ιδιωτικό νοσοκομείο.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο κ. Παπαδήμος εξετάζεται ακόμη στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου Ευαγγελισμός.

Στον ΣΚΑΪ μίλησε ο οδηγός του οχήματος που βρισκόταν πίσω από την Mercedes του κ.Παπαδήμου.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είχα ένα ραντεβού Ιπποκράτους και Ακαδημίας. Έφυγα όταν τελείωσα, ένιωσα το αμάξι μου να ταράζεται. Ηταν μπροστά μου η Mercedes. Άνοιξαν οι πόρτες του. Τρομοκρατήθηκα πολύ. Ένιωσα την έκρηξη. Το όχημα μου κουνήθηκε, σαν να ήταν μικρός σεισμός!

Εν κινήσει βλέπω να ανοίγουν πόρτες και να ανοίγουν σάκους. Φώναζαν όλοι βόμβα-βόμβα και έτρεχαν. Επικράτησε πανικός μετά. Άφησα το αμάξι μου και έτρεξα. Ήρθε άμεσα η αστυνομία».

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επικοινώνησε με τον νοσοκομείο Ευαγγελισμός για να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας του κ. Παπαδήμου και των τραυματιών. Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες ενημερώθηκε και ο πρωθυπουργός που βρίσκεται στη σύνοδο του ΝΑΤΟ.

Στη δημοσιότητα δόθηκε μία φωτογραφία με τον τραυματισμένο από την έκρηξη, Λουκά Παπαδήμο να μεταφέρεται εντός του ασθενοφόρου.

Η έκρηξη προκλήθηκε από παγιδευμένο φάκελο, ο οποίος πιθανότατα πέρασε από όλους τους ελέγχους και φέρεται να ανοίχθηκε από τον πρώην πρωθυπουργό καθώς το αυτοκίνητο βρισκόταν εν κινήσει. Ο κ. Παπαδήμος φέρεται να ήταν καθισμένος στη θέση του συνοδηγού του οχήματος.

Δείτε τη φωτογραφία:




Τις πρώτες στιγμές μετά την έκρηξη του παγιδευμένου φακέλου, στα χέρια του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου, καταγράφουν βίντεο, που δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Τα βίντεο καταγράφηκαν και αναρτήθηκαν από τον χρήστη του Facebook Sifi Xilioudakis. Σε αυτά καταγράφονται τόσο το αυτοκίνητο του Λουκά Παπαδήμου με τις ζημιές που έχει υποστεί από την έκρηξη, όσο και τα ασθενοφόρα που σπεύδουν να παραλάβουν τους τρεις τραυματίες.

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.