Παρασκευή, 5 Μαΐου 2017

Σερβικές δυνάμεις κατέσχεσαν χιλιάδες όπλα με προορισμό τους Αλβανούς των Σκοπίων – Δείτε το βίντεο

Μεγάλο φορτίο όπλων κατέσχεσε η Υπηρεσία Ασφαλείας του σερβικού στρατού στην περιοχή του Πρέσεβο. Την είδηση με αρκετές επιπλέον λεπτομέρειες τις είχαμε αποκαλύψει χτες
Εφοδος σερβικών ειδικών δυνάμεων και συμπλοκές με μέλη του UCK – Συλλήψεις Αλβανών πολιτικών από ΠΓΔΜ – Οι UCKάδες θα εξόπλιζαν μια Ταξιαρχία Πεζικού –
Φήμες για δολοφονίες τριών Αλβανών βουλευτών και Φλέγονται τα βόρεια σύνορα μας – Στη δημοσιότητα από τις Σερβικές Υπηρεσίες Ασφαλείας το βίντεο με τον οπλισμό των UCKάδων – Xιλιάδες όπλα, χειροβομβίδες, όλμους – Σερβικά ΜΜΕ: Σχέδιο 140 ετών η ενοποίηση των αλβανικών εδαφών .


Ιδού τι αναφέρει ο ΑΝΤ1:

Το φορτίο που ανακαλύφθηκε την περασμένη εβδομάδα, περιελάμβανε χιλιάδες πολεμικά τυφέκια, αυτόματα όπλα, όλμους και χειροβομβίδες.

Ο οπλισμός επρόκειτο να μεταφερθεί στα Σκόπια, με πληροφορίες από σερβικά μέσα να αναφέρουν πως παραλήπτης του φορτίου ήταν μεγάλο αλβανικό κόμμα.

Στην υπόθεση εμπλέκονται δύο Σέρβοι πολίτες, αλβανικής καταγωγής, που προσπάθησαν να περάσουν τα όπλα από παράνομα κανάλια.


Οι σερβικές αρχές εικάζουν πως τα όπλα επρόκειτο να χρησιμοποιηθούν σε περίπτωση επιδείνωσης της κατάστασης στην ΠΓΔΜ, ή για πραξικόπημα, που θα μπορούσε να οδηγήσει σε εμφύλιο.

Για «λάδι στη φωτιά της εύθραυστης πολιτικής κατάστασης στην ΠΓΔΜ» έκανε λόγο ο Σέρβος πρωθυπουργός Αλεξαντρ Βούτσιτς, τη στιγμή που η Υπηρεσία Ασφαλείας του σερβικού στρατού προειδοποιεί για αυξημένη μετακίνηση αλβανικής καταγωγής πολιτών από περιοχές των Βαλκανίων προς τα Σκόπια.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...