ΠΑΓΩΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ! ΠΩΣ ΤΟΛΜΟΥΝ; ΈΒΓΑΛΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΟΥΛΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥΣ ΟΙ «ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ»! Η ΣΠΟΡΑ ΤΩΝ ΗΤΤΗΜΕΝΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ! ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ ΚΡΑΔΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΜΑΤΑ… ΜΕΤΑ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ, ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝ-ΠΕΡΔΙΚΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Έχουν περάσει δεκαετίες από την συντριβή του αντεθνικού και μισάνθρωπου κομμουνιστοσυμμοριτισμού στα πεδία των μαχών.
Η συντριβή των σλαβόδουλων συμμοριτών έθεσε τις βάσεις ώστε ο λαός μας (οι γονείς και οι παππούδες μας δηλαδή) μέσα από επίπονες προσπάθειες να ανοικοδομήσει τη χώρα και να τη θέσει σε τροχιά προόδου.

Η σύγκριση με τις χώρες που έπεσαν στα αιματοβαμμένα νύχια των κομμουνιστών είναι καταλυτική.
Έστρεψαν τα όπλα τους κατά της Δημοκρατίας και έχασαν…!

Χρόνια μετα , οι ηττημένοι εξακολουθούν να προκαλούν

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από την εμφάνιση του όπλου του Μπελογιάννη, το οποίο βρίσκεται στα υπόγεια του Περισσού, κι εμφανίστηκε κι άλλο όπλο –και μάλιστα αυτόματο!

Το όπλο παρέδωσε στον κουκουέ Δημουλά ο Αλέκος Τσουκόπουλος, εγγονός του ταγματάρχη των συμμοριτών του ΔΣΕ Αλέκου Τσουκόπουλου και ανήκε στον Δημήτρη Γιαννακούρα (καπετάν Πέρδικα) που ήταν ταγματάρχης της 3ης Μεραρχίας του ΔΣΕ, στη γιορτή μίσους που έγινε τις προηγούμενες ημέρες στον Ταΰγετο.taygetos-10

Και το ερώτημα είναι το εξής: με ποιο δικαίωμα έχουν όπλα οι κουκουέδες και γιατί δεν τους ενοχλεί κανείς; Και μην πουν πως είναι… κειμήλια, γιατί άλλα λέει ο νόμος περί Όπλων. Κι αλήθεια, πόσα άλλα όπλα καπεταναίων των συμμοριτών βρίσκονται στα χέρια των απογόνων τους;



Φαντάζεστε τι σάλος που θα γινόταν αν συνέβαινε κάτι ανάλογο σε συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής;








makeleio.

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.