ΠΟΙΟΣ ΤΡΕΜΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ;

Όπως έγινε γνωστό χθες, ο αποθανών επίτιμος Μητσοτάκης, είχε δώσει παλαιότερα μια συνέντευξη 30 ωρών στον Παπαχελά, στην οποία μιλά για όλους και για όλα χωρίς αναστολές. Μοναδικός όρος για να δώσει τη συνέντευξη ήταν να προβληθεί μόνο μετά τον θάνατό του. Η ώρα αυτή ήρθε!



Χθες, λοιπόν, σε έκτακτη εκπομπή του ο ΣΚΑΪ έδειξε ένα μικρό –και ανώδυνο- απόσπασμα από την συνέντευξη, με την υπόσχεση ότι θα ακολουθήσουν και άλλες εκπομπές στις οποίες θα προβληθεί όλο το υλικό.

Κι όπως μαθαίνουμε, κάποιος έχει χάσει τον ύπνο του, γιατί –σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν στην πολιτική πιάτσα- ο αποθανών τον «στολίζει» κανονικότατα, μιλώντας για συγκεκριμένες καταστάσεις, επαφές και συμπεριφορές, αλλά και για συγκεκριμένα ποσά, από συγκεκριμένες πηγές – κι όλα τεκμηριωμένα με αδιάσειστες αποδείξεις! Λέγεται μάλιστα, ότι οι αποκαλύψεις θα είναι τόσο συνταρακτικές, που ο εν λόγω θα αναγκαστεί να εγκαταλείψει την πολιτική, αλλά και τη χώρα – αν έχει μια σταλιά φιλότιμο! Έχετε καμμιά ιδέα για το ποιος είναι;

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.