ΠΡΟΔΟΣΙΑ: Δίνει «Μακεδονία του Βαρδάρη» στους σκοπιανούς ο Κοτζιάς με συναίνεση της Νέας Δημοκρατίας!

Μπορεί τα Σκόπια να βρίσκονται σε ομολογουμένως δύσκολη διπλωματική θέση αυτή τη χρονική περίοδο, όμως αυτή που δίνει γη και ύδωρ είναι για μια ακόμα φορά η Ελλάδα. Όπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα «Real News», η απαίτηση των δυτικών να επιλυθεί γρήγορα το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων, ώστε να μπουν στο ΝΑΤΟ και να γλιτώσουν την διάλυση, φέρνει μία πρόταση που οι επιτελείς των Σκοπίων θα
δυσκολευτούν να πιστέψουν, αφού στην ουσία τους δίνει τα πάντα.
Το όνομα που αναμένεται να ανακοινώσει ο Κοτζιάς πηγαίνοντας στα Σκόπια τις επόμενες ημέρες είναι το «Μακεδονία του Βαρδάρη», ουσιαστικά επικυρώνοντας την προδοσία που ξεκίνησε επί ημερών της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και παλαιότερα του «Εθνάρχη» Καραμανλή. Τα τελευταία θα τα γνωρίζει, φανταζόμαστε, ο νυν Υπουργός Οικονομικών, Τσακαλώτος, αφού ο θείος του, Θρασύβουλος Τσακαλώτος, ήταν που είχε διαμαρτυρηθεί στον Τίτο και του «τράβηξε το αυτί» η κυβέρνηση Καραμανλή.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα, στο υπουργείο Εξωτερικών θεωρούν ότι αυτή η ονομασία «αποκλείει τα αλυτρωτικά αιτήματα της γειτονικής χώρας» και εδώ αυθορμήτως τίθεται το ερώτημα αν είναι τελείως προδότες ή τελείως ανόητοι. Ο Βαρδάρης είτε τον εξετάσουμε ως ποταμό, είτε τον δούμε ως άνεμο καταλήγει στον Θερμαϊκό Κόλπο και συνεπώς η ονομασία «Μακεδονία του Βαρδάρη» στην ουσία περιγράφει επακριβώς τα επεκτατικά σχέδια των Σκοπίων.

Αξίζει να σημειωθεί πως η προδοσία που ετοιμάζει ο Σύριζα έχει την πλήρη συναίνεση της Νέας Δημοκρατίας και του «συνταγματικού τόξου», αφού αποτελεί το τέλος της μυστικής διαβούλευσης του κόμματος των πολιτικών κομμάτων που είχε αποκαλύψει εντός της Βουλής ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος.
Στις 16 Οκτωβρίου 2015 ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής αποκάλυψε μέσα στην Βουλή τις μεθοδεύσεις του "συνταγματικού τόξου" για το ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας.


Τότε, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής είχε αναφέρει ότι στην διάρκεια της επίσκεψης του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ συμφωνήθηκε η ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ και γι’ αυτόν τον λόγο ο υπουργός Εξωτερικών Κοτζιάς απέστειλε επιστολή ζητώντας να μάθει τις απόψεις των κομμάτων επί συγκεκριμένων ονομάτων.
Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής δημοσίως είχε αναφέρει την ξεκάθαρη θέση της Χρυσής Αυγής: Κανένας συμβιβασμός για την Μακεδονία μας!
Την ομιλία αυτή του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής δεν είχε προβάλει κανένα από τα ΜΜΕ που σήμερα έχουν «αφιερώματα» και «αναλύσεις ειδικών» σχετικά με το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων. Ουδείς, βέβαια, λέει πως τα όσα λένε σήμερα, εν έτει 2017, οι «ειδικοί», το είχε περιγράψει με όλες τις λεπτομέρειες ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ. Λίγο «μπαγιάτικες», λοιπόν, οι ειδήσεις τους και οι «αναλύσεις» των «ειδικών» τους.

Πέραν όμως της μυστικής διαβουλεύσεως που προαναφέραμε υπήρξε και η μυστική συνάντηση του τομεάρχη Εξωτερικών της ΝΔ, Γιώργου Κουμουτσάκου, με τον Σκοπιανό ΥΠΕΞ στην Αθήνα πριν από λίγες μέρες. Τότε ο Κουμουτσάκος είχε κάνει δηλώσεις όπου δεν ανέφερε καν το ζήτημα της ονομασίας, σημειώνοντας ότι «σε σύντομο χρονικό διάστημα, εάν υπάρχει πραγματικά θετική πολιτική βούληση θα μπορέσει να υπάρξει μια αμοιβαία αποδεκτή λύση».
Για άλλη μια φορά και σε ένα ακόμα ζήτημα αποδεικνύεται ότι στην Ελλάδα υπάρχουν δύο κόμματα. Από την μία το κόμμα των πολιτικών κομμάτων που συμφωνεί στην προδοσία του Ελληνισμού σε όλα τα επίπεδα και από την άλλη η Χρυσή Αυγή των Ελλήνων.
Κώστας Αλεξανδράκης

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.