Ο Τσίπρας επιταχύνει τις διαδικασίες για την “ελληνοποίηση” των λαθρομεταναστών

 Μπορεί ο Τσίπρας και η υπόλοιπη κυβερνητική συμμορία των εντολοδόχων στους διεθνείς τοκογλύφους να τρώνε διαδοχικά την μια μετά την άλλη σφαλιάρα από τα αφεντικά τους, δεν παραλείπουν όμως ταυτόχρονα να είναι απολύτως συνεπείς ως προς την προώθηση της εθνομηδενιστικής τους ατζέντας.
Όπως διαβάζουμε στην ανεπίσημη έντυπη έκφραση του ΣΥΡΙΖΑ
(δηλαδή την φυλλάδα των συντακτών) η κυβέρνηση, δια στόματος του ίδιου του Τσίπρα μάλιστα, ανέλαβε πρωτοβουλία η οποία «αναφέρεται στην ιθαγένεια και προωθεί την απλοποίηση και επίσπευση των διαδικασιών απόδοσης ιθαγένειας, “κυρίως σε ό,τι αφορά τη διαδικασία της συνέντευξης και της προσκόμισης  των δικαιολογητικών και του χρόνου που απαιτείται”».
Μπροστά στο «ξεβράκωμα» που υπέστη από τους εντολείς του, αυτό το οποίο φρόντισε ο Τσίπρας να αντιτάξει ήταν η πάγια τακτική των κυβερνήσεων που βρίσκονται σε διαδικασία αποδόμησης: διορισμοί, μονιμοποιήσεις, ελληνοποιήσεις αλλοδαπών. Ειδικά αυτό το τελευταίο συνάδει απολύτως με τις εθνομηδενιστικές ιδεοληψίες τόσο της κυβέρνησης όσο και της υπόλοιπης διεθνιστικής αριστεράς.

Την ίδια στιγμή η ΝΔ δεν λέει το παραμικρό για την επιχείρηση «απλοποίησης και επίσπευσης των διαδικασιών απόδοσης ιθαγένειας», ακριβώς επειδή δεν έχει κανένα λόγο, ως φιλελεύθερο κόμμα που αποδέχεται τον κοσμοπολιτισμό και τις πολυπολιτισμικές κοινωνίες, να αντιταχθεί στην επιχείρηση αλλοίωσης του Ελληνισμού, με την μετατροπή του Ομοιογενούς Λαού σε ετερογενή πληθυσμό και της Χώρας σε χώρο.

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.