ΕΒΡΙΣΕ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΣΕ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ;

Μια υπόθεση που έθαψαν ΟΛΑ τα καθεστωτικά ΜΜΕ των κατακόκκινων ολιγαρχών του πλούτου, αποκαλύφθηκε –εν μέρει- χθες από την φυλλάδα των Ιών, που πληροφόρησε τους κομμουνιστές αναγνώστες της για ένα κάλεσμα του καθηγηταριού της Α΄ ΕΛΜΕ Δυτικής Αττικής, για «συμπαράσταση» και «αλληλεγγύη» σε μαρξιστή ινστρούχτορα που δικαζόταν μετά από μήνυση μαθήτριας.



Βέβαια, στη φυλλάδα των Ιών γράφτηκε ότι ο μαρξιστής ινστρούχτορας «εγκάλεσε» την μαθήτρια, διότι «διατύπωσε απαξιωτικές για τη δημοκρατία θέσεις», η δε ανακοίνωση του καθηγηταριού ανέφερε τα εξής: «Μέσα στην καθημερινή σχολική ζωή δεν είναι δυνατόν να μένουν αναπάντητες οι όποιες επικλήσεις της δικτατορίας των συνταγματαρχών ως σωτήρων, δεν είναι ανεκτές προκλητικές συμπεριφορές στη δημοκρατική συνείδηση των εκπαιδευτικών.

»Για ακριβώς αυτούς τους λόγους το μέλος της Α΄ΕΛΜΕ Δυτ. Αττικής (Περιστέρι), ο εκπαιδευτικός και συνδικαλιστής Δ. Δημητούλης, καθηγητής στο 1ο Εσπ. ΕΠΑΛ Περιστερίου, διώκεται από ενήλικη μαθήτρια γιατί την εγκάλεσε για τις απαξιωτικές προς τη δημοκρατία απόψεις της, ενώ βέβαια έπραξε αυτό που όφειλε ως λειτουργός του Δημόσιου σχολείου, υπερασπίζοντας τις δημοκρατικές αξίες…».

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορία που πήραμε, ο ινστρούχτορας δεν «εγκάλεσε» απλώς την μαθήτρια γιατί είπε ελεύθερα τη γνώμη της, αλλά την έβρισε χυδαία και την χτύπησε κιόλας! Γι’ αυτό άλλωστε του έκανε και μήνυση! Αληθεύει; Και γιατί άραγε το έκρυψαν οι πάντες όταν συνέβη;
Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.