Σάββατο, 10 Ιουνίου 2017

ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ! ΡΙΧΝΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΑΒΒΙΔΗ...

Ο έλεγχος του Mega Channel, του μεγαλύτερου καναλιού της χώρας, έχει γίνει πραγματικό σίριαλ στο οποίο αυτή τη στιγμή παίζουν Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, η οικογένεια Βαρδινογιάννη και ο Ιβάν Σαββίδης.Αυτή τη στιγμή οι τρεις παίκτες ελέγχουν το μεγαλύτερο κομμάτι του καναλιού: το 35% ανήκει στην οικογένεια Μαρινάκη, το 22% ελέγχει ο Μαρινάκης (μέσω ΔΟΛ) ενώ 20% έχει ο Σαββίδης. Ο χαμένος της υποθέσεως φαίνεται ότι τελικώς θα είναι ο Σαββίδης, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο Μαρινάκης και ο Βαρδινογιάννης θα δημιουργήσουν μια άτυπη συμμαχία ώστε να βγάλουν εκτός παιχνιδιού το Σαββίδη, ο οποίος υποστηρίζεται από την κυβέρνηση.

Παρότι ο Μπόμπολας θέλει να σπάσει αυτή τη συμμαχία δεν φαίνεται να έχει καμία ελπίδα, καθώς κανένα άλλο «σχήμα» δεν μπορεί να θεωρηθεί βιώσιμο.Η μεγάλη «σφαγή» θα γίνει πλέον για το 13% το οποίο είναι δεσμευμένο από τις τράπεζες λόγω των χρεών της εταιρίας του Μπόμπολα «Πήγασος». Ο Μαρινάκης έχει βάλει στόχο να το «χτυπήσει» στον πληστηριασμό, χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια ότι θα καταφέρει να το αγοράσει.

Σε περίπτωση που ο Μαρινάκης αποκτήσει το άλλο 13% (σύνολο 35%) των μετοχών, τότε οι Μαρινάκης-Βαρδινογιάννης (80%) θα είναι τα μεγάλα αφεντικά του καναλιού Mega και το όνειρο του Ιβάν Σαββίδη και του ΣΥΡΙΖΑ να ελέγξουν ένα μεγάλο κανάλι θα έχει σβήσει οριστικά.

Ο ΣΥΡΙΖΑ πλέον θα πρέπει να παραμείνει ευχαριστημένος με τις υπηρεσίες που του παρέχει το κανάλι της ΕΡΤ...
voicenews.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...