Έλληνα πεινάς; Η κυβέρνηση των ανθελλήνων κάνει τους λαθρομετανάστες γαιοκτήμονες

Την ίδια ώρα που οι Έλληνες δοκιμάζονται από την μακροχρόνια κρίση, τα ποσοστά ανεργίας βρίσκονται σε εξαιρετικά υψηλά επίπεδα, ενώ πολλαπλασιάζονται και οι άστεγοι, η κυβέρνηση των ανθελλήνων συνεχώς μηχανεύεται καινούργιους τρόπους εξυπηρέτησης των λαθρομεταναστών.
Ύστερα από τα συσσίτια, τα πολυτελή hot spot, τα δωρεάν διαμερίσματα, τα επιδόματα, τις πιστωτικές κάρτες και τα τόσα άλλα, ήρθε η ώρα οι λαθρομετανάστες να γίνουν και γαιοκτήμονες.
Και ΑΝ, λέμε ΑΝ, έχουν την ευγενή καλοσύνη θα πάρουν και κανένα Έλληνα στη δούλεψή τους.
Όχι, δεν πρόκειται περί κάποιου νοσηρού αστείου ανθελληνικής τρέλλας, αλλά περί ζοφερής πραγματικότητας, αφού όπως αναφέρεται στις εφημερίδες υπάρχει ήδη πυρετώδης συνεργασία μεταξύ των υπουργείων Μεταναστευτικής Πολιτικής, Παιδείας και Αγροτικής Ανάπτυξης προκειμένου να κανονιστούν τα διαδικαστικά, ώστε να δοθούν εκτάσεις γης στη Βοιωτία και την Μακεδονία σε 1.500 λαθρομετανάστες και φυσικά να γίνει και η εκμάθηση σχετικά με την καλλιέργειά της.
Φυσικά, και χωρίς καμία διάθεση να προλάβουμε εξελίξεις, η συνεργασία των υπουργείων σε αυτή την κατεύθυνση δεν πρόκειται να μείνει στα τρία υπουργεία. Συντόμως θα μπει σε αυτήν και το υπουργείο οικονομικών, προκειμένου να απαλλάξει τους λαθρομετανάστες γαιοκτήμονες από την βαριά φορολογία που πλήττει τον Έλληνα Αγρότη.
Επίσης, μία άλλη διάσταση που αναμένεται να λάβει η συνεργασία των υπουργείων είναι η παράδοση σε λαθρομετανάστες των κτημάτων που χάνουν οι Έλληνες Αγρότες λόγω χρεών, ώστε όλο και περισσότεροι από αυτούς να γίνουν γαιοκτήμονες. Αυτά όλα ως συνέχεια της συριζαίικης ρήσεως περί λαθρομεταναστών «επενδυτών».
Δεν θα πρέπει να υπάρχει καμία αμφιβολία: όλα κινούνται βάσει σχεδίου για την αντικατάσταση του πληθυσμού της Ελλάδος. Τώρα τους δίδεται δωρεάν και κομμάτι της ελληνικής γης, ώστε να «ριζώσουν» εδώ οριστικά και αμετάκλητα, αντικαθιστώντας τον... απείθαρχο Ελληνικό Λαό.
Για άλλη μία φορά επιβεβαιώνεται ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, ο οποίος από βήματος Βουλής είχε αποκαλύψει το σχέδιο των συριζαίων, λέγοντας: "Όμως, δεν είναι μόνο αυτό. Θέλουν να αλλάξουν τον λαό. Και αν μπορούσαν να τον αλλάξουν, θα τον άλλαζαν. Αυτό θέλετε, να αλλάξετε τον λαό! Γι’ αυτό έρχονται εδώ τα εκατομμύρια των προσφύγων και των λαθρομεταναστών. Όμως, έχετε απέναντί σας τη Χρυσή Αυγή, που αγωνίζεται με συνέπεια για έναν μεγάλο σκοπό, να ανήκει η Ελλάδα στους Έλληνες."

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.