ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ – ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΗΣ ΚΑΙ ΛΥΤΡΩΤΗΣ Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ!

Ενώ καταπίνει αμάσητα σα… λουκουμάκια τα Μνημόνια και τους εφαρμοστικούς τους νόμους, η συγκυβέρνηση του κομμουνιστή Τσίπρα και του συνοδοιπόρου Καμμένου βρήκε θέμα να διαφοροποιηθεί από τους υπολοίπους Ευρωπαίους!



Έτσι, με εντολή Τσίπρα και προφανώς Καμμένου, ο κομισάριος «δικαιοσύνης» Κοντονής (ή Κοντονέσκου, εκ του Τσαουσέσκου) ειδοποίησε την προεδρεύουσα του Συμβουλίου της Ευρώπης Εσθονία ότι η μνημονιακή Μπανανία Τσιπροκαμμενιστάν θα… αντισταθεί και δεν θα λάβει μέρος σε διεθνές συνέδριο που διοργανώνει η Εσθονική Προεδρία της ΕΕ σχετικά με «τα εγκλήματα από τα κομμουνιστικά καθεστώτα».


 
Μάλιστα, στην απάντηση που απέστειλε ο Κοντονέσκου, αναφέρεται στην άνοδο των εθνικιστικών κινημάτων της Ευρώπης, χαρακτηρίζει… απελευθερωτές και… λυτρωτές της Ευρώπης τους βιαστές και δολοφόνους του Ερυθρού Στρατού και εμφανίζει τον απάνθρωπο κομμουνισμό… μήτρα της ελευθερίας και της δημοκρατίας, κάνοντας γαργάρα τα μαζικά εγκλήματα που διέπραξαν τα κομμουνιστικά καθεστώτα – σε πολλές περιπτώσεις ακόμα και κατά κομμουνιστών.


Αποδεικνύοντας –για μια ακόμα φορά!- ότι η Πατρίδα μας είναι η τελευταία κομμουνιστική χώρα στην Ευρώπη, αλλά με… Μνημόνια.



Όμως, το θέμα είναι πολύ σοβαρό και θα επανέλθουμε…



Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.