ΟΙ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΙ ΤΗΣ ΡΩΜΑΪΚΗΣ ΑΡΕΝΑΣ

Από τον Ηλία Ν. Ηλιακόπουλο
Τυμπανοκρουσίες  από την επίσκεψη του  ιδιόρρυθμου προέδρου  της Γαλλίας  Μακρόν για τις εμπορικές συμφωνίες  με τα επιχειρηματικά συμφέροντα της χώρας. Στην πραγματικότητα  ο Γάλλος πρόεδρος δεν είναι παρά ο πρέσβης  των «Θεσμών» για τον επανακαθορισμό της υλοποίησης  των μνημονίων, που απ ότι φαίνεται θα μας ταλαιπωρούν για πολλές δεκαετίες ακόμη. Κι αυτό γιατί μέσα από την ελεγχόμενη «χρεοκοπία» αυτής της χώρας ξεπουλιέται με την σύμπραξη των εγχώριων  λακέδων, εντολοδόχων των μεγάλων αφεντικών   ,ό,τι απέμεινε ακόμη σε ελληνικά χέρια.
Αμερικανικά συμφέροντα  κατέχουν πια το πλούσιο σε υδρογονάνθρακες υπέδαφος αυτής της πλούσιας αλλά δύσμοιρης αυτής χώρας. Μέρος  από την πίττα  όμως έχουν  και τα  Γερμανικά συμφέροντα , που δεν έχουν αφήσει  αεροδρόμιο  για αεροδρόμιο απόρθητο, λιμάνι για λιμάνι αλώβητο. Σ αυτό το πανηγύρι δεν μπορούσε να μείνει απ έξω και η σύμμαχος  Γαλλία  γι αυτό και η εσπευσμένη επίσκεψη του Γάλλου προέδρου  στην χειμαζόμενη Ελλάδα  με τις πανηγυρικές τελετές και τα λουκούλεια γεύματα ,  την στιγμή που το μεγαλύτερο τμήμα του πληθυσμού πένεται. Ο  Εμμάνουελ Μακρόν δεν είναι μόνο ένας πλήρως εξαρτώμενος από τα μεγάλα συμφέροντα πρόεδρος αλλά και ένας έμπειρος  «πλασιέ» οπλικών συστημάτων που ήλθε για να πωλήσει στην παραπαίουσα χώρα μας , προκειμένου να έχουμε «ομπρέλα προστασίας» από τα  αδίστακτους κοσμοεξουσιαστές. Ταυτόχρονα θα αγοράσει και σε εξευτελιστική τιμή  το νεράκι  μας και ο,τιδήποτε άλλο έχει απομείνει  από τον φυσικό μας πλούτο. Στο πλαίσιο αυτό ιδιαίτερης σημασίας είναι  και οι φιλοφρονήσεις αλλά και προσεγγίσεις  μεταξύ των επικεφαλής Σύριζα  και ΝΔ , αφού αυτές προευτρεπίζουν(προετοιμάζουν)  την συγχώνευση των μεγάλων «πολιτικών δυνάμεων» αυτής ταλαίπωρης χώρας προς δόξαν διαιώνισης των επικατάρατων μνημονίων. Στην ίδια γραμμή πλεύσης  η αγωνιώδης προσπάθεια   ανασύνταξης της κεντροαριστεράς  με φαντάσματα και «βαμπίρ» του παρελθόντος.
Δεν φρόντισαν όμως οι πολιτικοί λακέδες μας να σεργιανίσουν τον  εκκεντρικό Μακρόν και την εκτελούσα χρέη «μαμάς» σύζυγό του  προς τον χώρο της Διεθνούς έκθεσης Θεσσαλονίκης , για να διαπιστώσει «ιδίοις όμασι» την  οικονομική κατάντια  του αξιοθρήνητου αυτού λαού, μέσα από κραυγές αγωνίας ,συλλαλητήρια  χωρίς αποτέλεσμα και μια ατέρμονη πορεία χωρίς διέξοδο.
Αντ αυτού στο ίδρυμα «Σταύρος  Νιάρχος»εκφωνούσαν ανούσιους πανηγυρικούς  με το κοντάρι της ελληνικής σημαίας  χωρίς Σταυρό, σημείο εξίσωσης των πάντων, γιατί η άφιλη Ευρώπη δεν αντέχει  το ιδιαίτερο  και το ξεχωριστό, ούτε την παράδοση ενός λαού, αυτή που τον κράτησε όρθιο πολλούς αιώνες σκλαβιάς. Προτιμά  μια παγκοσμιοποιημένη  κοινωνία  με παμμιγείς ράτσες κατά τα πρότυπα του εωσφορικού κοσμοπολίτη Richard Coudenhove Kalergi για να μπορεί να την ελέγχει ανά  πάσα στιγμή.
Σε όλα αυτά τα άθλια δρώμενα των  οθνείων πατρόνων άμεσοι συνεργοί είναι οι άθλιοι πολιτικοί λακέδες όλου του φάσματος ,συνταγματικού και αντισυνταγματικού τόξου, που ερίζουν για το θεαθήναι  και το «φαίνεσθαι» αλλά  τα βρίσκουν μια χαρά  μεταξύ τους , όταν πέσουν τα «φώτα της ράμπας».Δυστυχώς μόνο οι στερούμενοι λογικού  δεν αντιλαμβάνονται , πως το δικό μας τουλάχιστον κοινοβουλευτικό συνονθύλευμα  όλου του διαμετρήματος, ευρίσκεται πάνω σε όξυνα βαλτόνερα. Οι πατέρες  του Έθνους νοιάζονται πολύ περισσότερο για την δική τους ευημερία και των «ημετέρων» οσφυοκαμπτών παρά για την προκοπή και  ευρωστία αυτού του λαού και κυρίως του Έθνους.
Φυσικά έχουν σαπίσει όλα τόσο πολύ , ιδιαίτερα στο  «κλεινόν άστυ» που δεν έχει μείνει τίποτε όρθιο σε αυτό που παλαιότερα λεγόταν ιδανικά και  πατροπαράδοτες αξίες. Στο θλιβερό αυτό τσίρκο, πολλοί χαμαιλέοντες , ενδεδυμένοι την λεοντή  του  Εθνικισμού, εθνικοσοσιαλισμού και πατριωτισμού , ρυπαίνουν με την νοοτροπία τους , ό,τι πατροπαράδοτο έμεινε σε αυτόν τον τόπο, λοιδορούν Χριστό  και παράδοση μα το κυριότερο είναι , πως στηρίζουν  ύπουλα αναρχικούς , αντεξουσιαστές και όλα τα «ευγενή» υποκείμενα μπολσεβικισμού και νέο-φασισμού. Είναι γνωστοί αλλά δεν τους πειράζει κανείς. Γιατί κάνουν την βρώμικη δουλειά. Αυτή που αρέσει στους  εβραιοκρατούμενους αριστεριστές αλλά καθόλου δεν χαλάει τους ψοφοδεείς ψευτο δεξιούς.  Γι αυτό τα πράγματα θα πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο και γιατρειά δεν θα χει! Γιατί θέλει «αρετή και τόλμη η ελευθερία» και  ελάχιστοι πια την έχουν. Γιατί  οι περισσότερο στην χώρα αυτή  θυμίζουν μελλοθάνατους  ρωμαϊκής αρένας. Παρελαύνουν μπροστά σους Καίσαρες  της παγκοσμιοποίησης  χωρίς ελπίδα ,χωρίς αντίσταση ,χωρίς ηρωϊκό  τρόπο ζωής! Τα αποτελέσματα μπροστά μας!   

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.